Música

El ‘punk’ dolç i televisiu

El trio terrassenc Panellet , que molt coherentment defineix la seva proposta com punk dolç –una altra manera de dir “punk-pop o pop-punk, mai sé què va al davant”, diu el Jefe, el seu cantant i guitarrista– presentarà avui el seu segon disc, l’explosiu i divertit Sputnik, en un concert a la sala La Mirona de Salt (21 h, 7 i 10 euros), en què també actuaran els palafrugellencs Bad Mongos i Malestar Social, de Cerdanyola.

La fórmula és tan bàsica com efectiva: la combinació de velocitat, intensitat i melodia que ja van patentar els Ramones fa quatre dècades, en el cas de Panellet amb lletres en català que, a Sputnik , fan sobretot referència, ja des del títol del disc, “a una cultura pop relacionada amb la tele i, especialment, amb TV3”. “Vam titular el disc Sputnik pel mític programa musical, que ens va influenciar molt, però també vam descobrir que Sputnik vol dir, en rus, «company de viatge», i nosaltres volem que la nostra música t’acompanyi allà on siguis”, explica el Jefe, que comparteix aquest power trio amb el Galtes (baix) i el Gor (bateria), tots ells uniformats en directe amb barretines i armilles texanes. Sputnik es completa amb altres deu cançons, que en molts casos no arriben als 2 minuts o els superen per poc, amb títols com ara Thalassa –primer single i videoclip– i Montse Guallar, que més que un homenatge a l’actriu és “una paròdia del programa Amor a primera vista”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia