Arts escèniques

El Circ Raluy i la seva fórmula màgica

Després de dos anys d’absència a Girona, el Circ Raluy Legacy estrenarà demà, dijous, el seu nou espectacle, #Themagicformula, a l’avinguda de França de Sarrià de Ter, on estarà instal·lat fins a l’11 de novembre, coincidint en bona part amb les dates de les Fires de Girona. De fet, el Raluy va ser, entre el 1997 i el 2016, el circ de les Fires de Sant Narcís, paper que aquest any assumeix el Circ Charlie Rivel, a la Cúpula de les Arts.

El Raluy Legacy ha programat un total de 23 funcions a Sarrià de Ter: una cada dia entre setmana i dues els caps de setmana, amb tres dies de descans entre el 5 i el 7 de novembre. Demà el circ obre la seva estada a Sarrià amb un dia de l’espectador, que comporta entrades a 6 i 10 euros. L’altre dia de l’espectador serà el dijous 8.

“Un espectacle clàssic i alhora innovador.”.Així es presenta #Themagicformula, un títol pensat com un homenatge al patriarca de la família, Luis Raluy, poètic pallasso de cara blanca que, a més, és un reconegut matemàtic que ha creat “reveladores fórmules i teories matemàtiques”. La nova fórmula del Raluy inclou actuacions dels membres de la família com ara Louisa Raluy (grans il·lusions), Kerry Raluy i Jean Christophe (transformisme), Niedziela i Emily Raluy (monocicles), el duet còmic format per Jurek Bigotes Swider i Sandro Roque, els benjamins Benicio i Charnelle, i també tot un seguit de figures de renom internacional com ara l’espectacular artista bielorús Pasha Voladas (barres fixes), el trio Lipstick (contorsionisme i equilibri), la troupe La Habana (acrobàcies) i Miss Raquel (anell aeri). En aquesta #Themagicformula, no hi podia faltar un mag: és Maxi, que també fa les funcions de presentador.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça Margarida Xirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic