Cinema

La febre del ‘selfie’

La necessitat de fotografiar tots els nostres aspectes de la vida fins arribar a límits malaltissos per difondre-ho per les xarxes socials és el tema del curt de producció suïssa Selfies, guanyador del premi a la millor pel·lícula del Filmets Badalona Film Festival. Es tracta d’un curt d’animació molt crític amb la societat actual, en què la vida no té sentit si no és en una autofoto, per absurda que sigui. La producció està escrita i dirigida per Claudius Gentinetta.

El premi especial del jurat va ser per al curt de ficció Bonobo, una producció també suïssa de 18 minuts escrita i dirigida per Zoel Aeschbacher. El Venus de Badalona, que així és com es denominen els guardons, a la millor direcció va ser per al documental polonès Proch. Durant 25 minuts, el curt mostra totes les fases per què passa un cadàver des del moment de la seva mort fins al seu funeral i posterior enterrament.

Rachel Shenton va ser la guanyadora del premi a la millor interpretació femenina pel paper de professora de llenguatge de signes d’una nena sorda de 4 anys. Aquest curt de 20 minuts que ha guanyat l’Oscar aquest any.

Martin Drainville, protagonista de la producció de Quebec Trois pages, va ser el guanyador del premi a la millor interpretació masculina. I la coproducció francoturca Vilaine fille va guanyar el premi a la millor animació. El curt, de 8 minuts, parla d’una nena turca de 8 anys que es troba en un hospital.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia