Música

Documental sobre els fans de Sopa de Cabra

“Bona nit, malparits!” és el ja clàssic crit de guerra de Gerard Quintana quan obre els concerts de Sopa de Cabra . I Malparits és, per tant, l’encertat títol del documental sobre els seguidors del grup gironí, dirigit pel jove realitzador Marc Herrero, que s’estrenarà demà al migdia al Cinema Truffaut de Girona (12.30 h, 3 euros). Demà, dissabte, però algunes hores després, tindrà lloc també la segona edició del festival La Nit dels Sopa, que es portarà a terme a La Mirona de Salt i en el qual aquest any Sopa de Cabra celebrarà els 30 anys de la seva primera maqueta. Les entrades per al concert es van exhaurir fa setmanes.

Malparits va ser el resultat del treball de final de grau de Marc Herrero (Barcelona, 1996) quan estudiava mitjans audiovisuals al TecnoCampus de Mataró. Impulsat per la seva pròpia passió pel grup (“Sóc un malparit, evidentment”) i per la trobada amb un grup d’entregats fans mallorquins que va conèixer en un concert de Sopa de Cabra a Menorca, l’agost del 2017, Marc Herrero va realitzar gairebé en solitari aquest documental de 33 minuts que inclou fragments de 16 entrevistes a fans que tenen entre 19 i 78 anys, i també a professionals del món de la música que han estat molt a prop dels Sopa, que també hi surten breument per donar les gràcies als malparits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia