Arts escèniques

Nova promoció a Bescan9

El Teatre de Bescanó ven 550 entrades a 9 i 6 euros i els espectadors gaudiran d’un 9% de descompte als restaurants

S’han programat vint espectacles en quatre mesos i al vespre les funcions tindran lloc a les 20.30 h

El Teatre de Bescanó destaca tant per les seves programacions com per les seves singulars campanyes promocionals: per difondre les vint propostes escèniques, entre teatre, música i espectacles familiars, que s’hi han programat per als cinc primers mesos del 2019, el teatre dirigit per Quim Marcé impulsa ara la nova campanya Bescan9: s’han posat a la venda 400 entrades a 9 euros de 8 dels espectacles, a les quals se sumen 150 entrades a 6 euros per a tres dels espectacles familiars. A més, set restaurants i bars –pràcticament tots els que hi ha al municipi– oferiran descomptes d’un 9% en els preus dels seus menús per a tothom que vagi al Teatre de Bescanó.

Les entrades a 9 euros estaran disponibles al web del teatre durant 24 hores a partir de les deu del matí d’aquestes dates: el dimarts 11 de desembre sortiran a la venda les de la comèdia “de por” Escape room, protagonitzada per Joel Joan, Oriol Vila, Àgata Roca i Paula Vives. El dimecres 12 de desembre estaran disponibles les de les obres de teatre Epodermis, Sàpiens, Lapònia i Ovelles, i el dijous 13 les de Bona gent, l’espectacle de Quim Masferrer inspirat en el seu èxit televisiu, El foraster. Finalment, el divendres 14 de desembre es podran adquirir les entrades a 9 euros dels concerts de Joan Reig, bateria d’Els Pets que aquest any ha publicat el seu primer disc en solitari, i el cantautor valencià Pau Alabajos, amb la seva recent Ciutat a cau d’orella.

Pel que fa als espectacles familiars amb entrades a 6 euros, el dilluns 10 de desembre sortiran a la venda les corresponents a La gallina dels ous d’or (“una història que conta que el diners són un cuento”), el BR2 dels espectaculars Brodas Bros i l’actuació de Xiula, un grup format per dos músics i dos educadors socials que vol renovar l’animació infantil amb ritmes actuals. L’alcalde de Bescanó, Pere Lluís Garcia, ha destacat que, amb Bescan9, “es fa un pas més per apropar la cultura a la població amb preus assequibles i també per promocionar econòmicament el municipi, amb una campanya als bars i restaurants que, si té bona acollida, ampliarem en una segona fase a altres establiments”.

Una altra de les novetats de la nova temporada serà l’avançament en mitja hora dels espectacles del vespre, que a partir d’ara començaran a les 20.30 h, en la línia d’altres equipaments escènics que intenten apropar-se als estàndards horaris de bona part de la resta d’Europa.

L’encarregat d’obrir la nova programació del Teatre de Bescanó serà el sempre sorprenent Albert Pla, amb el seu nou espectacle, Miedo, un projecte compartit amb Refree que es va estrenar recentment a Temporada Alta, com també és el cas de La festé, hipotètic comiat dels escenaris de Le Croupier, que arribarà el 24 de febrer a Bescanó. Joan Dausà, Paula Valls en format de trio i Neus Mar, amb el seu Íntimament Llach, completen l’apartat musical d’aquesta programació, en què també destaca la presència d’El Pot Petit, el gran fenomen actual de la música en família.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça MargaridaXirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic