Arts escèniques

Festimams a Girona

Empar Moliner, Natza Farré, Toni Soler, Queco Novell, Toni Clapés i molts més fusionaran l’humor amb la cuina, del 2 de febrer al 16 de març, a l’AC Bellavista

El festival de gastronomia i humor Festimams es trasllada a Girona amb la voluntat de créixer. Després d’una primera edició a Arbúcies i una segona amb gran èxit de públic a Santa Coloma de Farners, els seus organitzadors –l’actor Fel Faixedas i el gastrònom Raül Cuadras– canvien d’emplaçament però mantenint la filosofia amb la qual va ser concebut aquest festival, que no és altra que “apropar als espectadors actors, presentadors, comunicadors i músics que tenen en comú la seva vis còmica, mentre s’està sopant”, destaca Faixedas. “Els espectadors, a més, poden interactuar obertament amb els artistes”, remarca.

El Festimams, que tindrà lloc durant els mesos de febrer i març, es farà aquest any a l’hotel AC By Marriott Palau de Bellavista i tindrà una programació excepcional de sis espectacles que asseguren la riallada i el bon àpat. Per començar, el 2 de febrer, Pep Plazas, el “padrí” del festival, que hi actuarà per tercera vegada, en aquesta ocasió amb un nou xou –Pep a banda– en què tindrà tres músics en directe i la col·laboració de la cantant de jazz Txell Sust. L’humorista enllaçarà les imitacions de cançons de tots els temps, des de Peret fins a Loquillo, passant per Bruce Springsteen o Serrat.

El dissabte 9 de febrer serà el torn de Periodisme i humor, amb un trio “explosiu” format per Empar Moliner, Natza Farré i Maria Xinxó, tres periodistes que utilitzen l’humor i la ironia en la seva faceta professional i que explicaran com veuen el món, la política i el feminisme actualment. Una setmana més tard, els prendran el relleu un altre trio de comunicadors nats, en aquest cas Toni Soler, Queco Novell i Jair Domínguez, per fer una fusió de l’Està passant amb Polònia. El dissabte 2 de març, arribarà L’entrevista més boja, una conversa espectacle que protagonitzaran la parella Ricard Ustrell (periodista i conductor del Quatre gats) i l’actor i músic Àngel Llàcer, que es coneixen de fa temps. “Una perla que els assistents recordaran durant temps”, augura el director del festival. I el conductor de Al cotxe!, de TV3, Eloi vila, entrevistarà, el 9 de març, Toni Albà en la seva faceta més reial en un espectacle batejat com Sa majestat puja al cotxe.

Finalment, el presentador Toni Clapés, el Sr. Marcel·lí i l’equip de Versió RAC1 clouran, el 16 de març, la tercera edició del Festimams amb una actuació estel·lar en viu i en directe, sense haver de sintonitzar la ràdio.

Les entrades, que costen 55 euros (inclouen sopar i espectacle), ja es poden adquirir al web www.festimams.cat .

Per la seva banda, el regidor de Cultura, Carles Ribas, ha destacat que el Festimams supleix el buit d’un tipus de festival actualment inexistent a la ciutat que fusiona humor i gastronomia, i hi ha afegit que la voluntat del consistori gironí és “’abraçar tots els àmbits de la cultura”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça MargaridaXirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic