Música

Ramon Aragall, un ‘Kamikaze’ al Yeah!

El músic barceloní Ramon Aragall ha tocat davant milers de persones com a bateria de grups tan populars com ara Els Amics de les Arts i Dorian. Però Aragall –que, a propòsit, és fill del tenor Jaume Aragall– té altres inquietuds creatives, també com a compositor i cantant, que fins ara ha plasmat en dos discos publicats per Discmedi, Perfil (2015) i el recent Kamikaze, que va veure la llum la tardor passada i que demà divendres presentarà en un concert amb la seva banda a la sala Yeah! de Girona (23.30 h, 5 euros). Aragall , veu i sintetitzadors, hi actuarà acompanyat per Pedro Font (Pantaleó, 4 Hiverns) a la guitarra i veus; Albert Català (Afloat) al piano i els sintetitzadors; Rubén Alcázar (Joana Serrat) al baix, i Dani Ktena a la bateria.

“M’encanta cantar i compondre les meves cançons. I m’encanta combinar-ho amb la meva altra feina: la bateria. Tot apunta que la meva carrera seguirà el camí de Dr. Jekyll i Mr. Hyde: un desdoblament de la personalitat agut pel fet de tocar la bateria per a altres bandes i, alhora, treure les meves cançons a la llum”, explica Aragall, que en una entrevista recent en aquest diari afirmava: “Cure i Radiohead estan molt presents en el meu discurs, però també Peter Gabriel i Nine Inch Nails.” Són pistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia