Altres

Minoria Absoluta i Som creen una editorial

Minoria Absoluta i Som han arribat a un acord per crear una nova editorial especialitzada en història. El nou segell editarà les revistes El Món d’Ahir, Sàpiens i Petit Sàpiens i impulsarà altres projectes per donar a conèixer de forma divulgativa i innovadora el passat de Catalunya. L’acord permetrà que la revista El Món d’Ahir pugui ser present a totes les llibreries del país. Aquesta nova editorial estarà dirigida per Jordi Creus, historiador que ha estat l’artífex de l’èxit de Sàpiens. Creus vol encarar la nova empresa a desenvolupar nous projectes editorials al voltant de la història, a partir de les marques El Món d’Ahir i Sàpiens, i aprofitant totes les sinergies que ofereixen Minoria Absoluta i Som.El Món d’Ahir és la revista trimestral d’història d’autor dirigida per Toni Soler. Nascuda el desembre del 2016, la publicació es mou en un espai entre la literatura, el periodisme i l’assaig i pretén reivindicar el plaer de llegir la història com el que és: una aventura i un retrat de la condició humana al llarg del temps.Sàpiens és la revista de divulgació històrica líder a Catalunya. Dirigida per la periodista Clàudia Pujol, Sàpiens és també la publicació més llegida en llengua catalana. Nascuda l’any 2002 i de periodicitat mensual, ha acostat el món de la història a tots els públics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

Jusèp Boya, Gemma Carbó i Rosa Lluch Bramon seran els experts que assessoraran el procés per escollir el nou director del Muhba

barcelona
LLIBRES

Litterarum dedicarà la propera fira a reivindicar l’art com a teràpia

BARCELONA
Cultura

Mor als 89 anys el periodista i escriptor francès Bernard Pivot

ART

Torrent Pagès “reneix” en una exposició a la Fundació Valvi

Girona
TEATRE

Joan Lluís Bozzo torna al teatre amb un documental sobre salut mental juvenil

BARCELONA
TEATRE

El TNC furga en la comèdia dramàtica de família a ‘Amnèsia’

BARCELONA
Cinema

El Truffaut dedica un nou cicle de la Fimoteca a Wim Wenders

Girona
Joan Safont
Periodista i escriptor

“Els polítics tenen pànic de semblar massa intel·lectuals”

Barcelona
festival

Un segon maig amb la força de la paraula

barcelona