Música

D’Ibèria a Cuba

La cantant Indira Ferrer-Morató actua per tercer any consecutiu a l’Havana

La cantant palafrugellenca Indira Ferrer-Morató va visitar al desembre Cuba, on va oferir diverses actuacions, algunes de les quals emmarcades dins de la segona Trobada Internacional Conèixer l’Havanera. Ferrer també va aprofitar la seva estada a l’illa, on va actuar per tercer any consecutiu –l’any passat ja ho va fer a la primera edició de la trobada–, per presentar en directe a l’Institut Cubà de la Música el disc que va gravar l’any passat amb el trio Iberia, que completen el pianista Manuel Ruiz i Carlos Murias, virtuós de les castanyoles.

Pel que fa a la Trobada Internacional Conèixer l’Havanera, la cantant va actuar tant al concert inaugural, celebrat a l’església de Paula, com a l’Hemicicle d’Art Universal del Museu Nacional de Belles Arts, on va interpretar havaneres líriques amb Manuel Ruiz al piano i la col·laboració en algunes peces de Murias. Durant l’estada a l’Havana, també van oferir una conferència concert a la seu del Ballet Espanyol de Cuba.

D’altra banda, Indira Ferrer-Morató actuarà el 12 de maig al Gran Teatre del Liceu, dins del concert final del concurs La Sardana de l’Any, juntament amb Port Bo, la Polifònica de Puig-reig i les cobles Mediterrània, Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i Montgrins. En aquest concert s’interpretarà una composició d’Antoni Mas titulada És quan canto que hi veig clar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia