Parcent acull un festival d'ajuda a l'educació en localitats africanes

Els Festival proposa un cap de setmana replet d'activitats: xerrades, tallers i concerts. És precisament la música el centre de la programació, en total, més de 13 bandes de diversos estils oferiran prop de 20 hores de concert repartides entre la nit i la matinada del divendres 10 i el dissabte 11 d'abril. Des de l'ska i reggae de grups com Skalissai o The Skafeinats al mestissatge dels Aspencat o La Raiz, passant pel la música electrònica i el drum and bass d'Ernesto Deep i Pasqu Selector.

Dissabte al matí està prevista una gran batucada protagonitzada pel grup de la Vall d'Albaida Batukem Tukada, i de vesprada tallers i l'actuació de la xaranga Festival Band. Els organitzadors, han avisat que «caldrà arribar amb les piles ben carregades, per a participar d'una programació continuada, amb 48 hores de diferents propostes, en les quals volem que els assistents prenguen consciència mentre gaudeixen d'un cap de setmana ben complet».

L'entrada anticipada al recinte per als dos dies té un cost de 10 euros i 6 euros per a un dia solt. En taquilla els preus són de 12 i 8 euros respectivament. El concert forma part del circuit La Gira-Festival Itinerant de Música en Valencià que coordina l'entitat cívica Escola Valenciana.

PROGRAMA ALEXANDRIA. La totalitat dels beneficis es destinaran al projecte Alexandria, on hi participen la Fundació ESAN, Medina Architecture, l'Institut Cervantes i les dos entitats valencianes Africalp i Help Àfrica. Aquest projecte se centra en l'actuació directa sobre la població infantil a localitats del nord del Marroc, vital per al desenvolupament i dinamització d'un poble. En concret l'ajuda del Festival Help Àfrica anirà destinat a contribuir a quatre pilars fonamentals del projecte Alexandria: 1. Rehabilitació de les escoles. Creació d'un espai comú obert a la població i que actue como nexe escola-ciutat 2. Creació d'una Biblioteca en cada escola. 3. Creació d'un Centre TIC en cada escola. 4. Equipament y Dotació de Materials didàctics i lúdics.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.