Música

El folk i el carnestoltes, junts a Girona

L’associació QRambla va presentar ahir al bar i restaurant +Cub la 9a edició del festival Folkestoltes , que tindrà lloc el cap de setmana vinent a Girona i inclourà concerts i ballades, el concurs de música Robert Pellicer i diversos tallers de música i de ball tant d’iniciació com avançats. Les actuacions tindran lloc al centre cultural La Mercè i els tallers es portaran a terme a les escoles velles de Sant Daniel. Els balls costen 15 euros en la venda anticipada i 16 a la taquilla, i els tallers, 10 i 12 euros, respectivament. També hi ha un abonament per assistir a les dues nits de ball, tots els tallers de ball i glossa i la paella del diumenge, per 55 euros (70 a la taquilla).

El divendres 15 tindrà lloc un taller de masurques i valsos i, a la nit, el concurs Robert Pellicer, en què actuaran els tres finalistes durant una mitja hora cadascun: Celticats, Ball’al Kor i Ball a Violí. El públic i el jurat escolliran el guanyador, que s’emportarà 300 euros, una actuació a l’Hummus Mediterrani (Off de la Fira Mediterrània de Manresa) i una altra al Berguedà Folk. La primera nit es tancarà amb un ball en què la música anirà a càrrec de l’acordionista francesa No&mi , que també oferirà un taller dissabte. El mateix dissabte hi haurà altres tallers de beat box, balls catalans, ball d’envelat i de “l’autocura i la cura de l’altre abans, durant i després del ball”. El dissabte tindran lloc les actuacions de Beat Bouet Trio, una formació bretona que barreja el folk amb el beat box i el rap, i els dotze músics d’Aires del Montseny, que transporten al segle XXI l’ambient dels balls d’envelat. El diumenge es tancarà el Folkestoltes amb un taller de glosa i una jam folk amb escenari obert, abans de la paella bio i vegetariana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ART

Torrent Pagès “reneix” en una exposició a la Fundació Valvi

Girona
TEATRE

Joan Lluís Bozzo torna al teatre amb un documental sobre salut mental juvenil

BARCELONA
TEATRE

El TNC furga en la comèdia dramàtica de família a ‘Amnèsia’

BARCELONA
Cinema

El Truffaut dedica un nou cicle de la Fimoteca a Wim Wenders

Girona
Joan Safont
Periodista i escriptor

“Els polítics tenen pànic de semblar massa intel·lectuals”

Barcelona
festival

Un segon maig amb la força de la paraula

barcelona
la crònica

Tyets: gran victòria i nou disc per al 2025

GIRONA
saló

Comic Barcelona tanca portes amb més de 110.000 visitants

barcelona
Necrològica

Mor l’actor Bernard Hill, el capità del ‘Titanic’ i el rei Théoden de Rohan

barcelona