Música

Aliena debuta a Girona

Són quatre joves músics de la Seu d’Urgell i un bateria andorrà i tots tenen entre 19 i 21 anys. Es diuen Aliena perquè són “freakies d’Alien”, però la seva autèntica singularitat és que, en una escena dominada pels sons mestissos, ells aposten pel rock, amb estils tan diferents –del pop a sons més durs– com les tres cançons que han donat a conèixer fins ara: 28 de diciembre , Quítame la ropa i Siempre. Avui, Aliena obrirà la segona jornada de concerts gratuïts de la festa major de Strenes (18 h), a la plaça Catalunya de Girona, on després tocaran Balkan Paradise Orchestra, Joan Garriga i Iseo & Dodosound.

Dani Madrid (veu i guitarra), Marc Etxaniz (veu i guitarra) –les dues veus són un dels seus trets diferencials–, Àngel Bellera (baix), Ayrton Medeiros (bateria) i Martí Mir (teclats) formen Aliena, que publiquen un tema al mes, fins a completar el seu primer àlbum: Hasta el amanecer (Music Bus).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia