Música

Crònica

Cap Roig

Moments Mirabet

Què són els concerts d’estiu a la Costa Brava si no una suma de moments màgics propiciats pel bon temps, la brisa del mar i la llum dels estels? El cantant Ramon Mirabet (Sant Feliu de Llobregat, 1984) va ser l’artífex, dimecres a la nit al Festival de Cap Roig, d’almenys dos d’aquests moments que el públic guardarà en la carpeta de la memòria Estiu 2019. El primer va esdevenir en la recta final de l’espectacle, quan, per a sorpresa de tothom, l’escenari va quedar buit i, passats uns segons, Mirabet va aparèixer enmig del públic per interpretar, sense micròfon i acompanyat només per la seva guitarra i alguns músics, l’emotiva Wake Up, que parla de la problemàtica dels refugiats, escrita fa dos anys però que, malauradament, no perd actualitat. Va ser aleshores quan els espectadors van tenir la sensació de viure un concert de petit format, amb el cantant xiuxiuejant el tema a cau d’orella. I el segon moment especial de la vetllada va tenir lloc, com segurament era previsible, amb el títol Magic. A les acaballes del tema, que parla de l’amor romàntic, Mirabet es va adreçar als assistents i va preguntar si en David ja li havia demanat a la Pati [per casar-se] i quina havia estat la reacció d’ella. Es va sentir de lluny la resposta afirmativa, que va deixar pas a un fort aplaudiment del públic i a la cloenda, ara sí, del tema.

Mirabet va oferir als espectadors una bona combinació dels temes més coneguts dels primers dos àlbums –Happy Days i Home Is Where The Heart Is i d’una selecció del seu últim disc, Begin Again. Era el segon cop que el cantant de peculiar veu trencada actuava a Cap Roig i, tal com havia passat feia dos anys, era el dia del seu aniversari. Potser per aquesta coincidència, i el feeling que es va crear entre ell i el públic, es va arrencar a cantar a capella l’espiritual negre Trouble So Hard, una altra petita gran sorpresa de la vetllada. En el primer bis, va complaure novament el públic amb Those Little Things –“allò que queda qual alguna cosa s’acaba”, va explicar– i amb Midsummer Night en el segon bis Mirabet va acabar d’arrodonir una inspiradora nit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Kike Maíllo
Director de cinema

“Quan l’èxit no neix del talent, és efímer i buit”

Barcelona
Festival de canes

Els deliris de grandesa de Coppola

canes
Estrenes de cinema

Belén Rueda, una dura entrenadora de gimnàstica rítmica que es col·lapsa

barcelona
François Cluzet i Thomas Lilti
Protagonista i director de ‘Los buenos profesores’

“Els actors i directors cuidem l’estat d’ànim de la gent”

Donostia

El jove jazz català conquereix Nova York i Amsterdam

Girona
Eugènia Broggi
Fundadora de l'editorial L’Altra

“Les editorials independents som molt dependents dels bancs i això és una cosa bona”

barcelona
comèdia romàntica

Meg Ryan i David Duchovny, l’escalf d’un antic amor

cinema / drama

Calma tensa en família amb ‘Un sol radiant’

cinema / drama

‘Calladita’ amb la promesa de condicions millors