Música

Gospel des d’Holanda

La formació holandesa Michelle David & The Gospel Sessions debutarà aquesta nit a Girona, amb un concert a la sala de cambra de l’ Auditori (20.30 h, 18 euros), que obrirà la nova temporada d’aquest equipament i promet ser una sorpresa molt agradable. El concert forma part d’una gira europea que ahir també incloure una actuació al Mercat de la Música Viva de Vic i demà arribarà al festival BAM de Barcelona. La cantant nord-americana Michelle David i els instrumentistes holandesos Onno Smith i Paul Willemsen –tots dos alternen guitarra i baix– s’ha proposat reinventar la música gospel, tornant a l’essència dels seus orígens, però amanint-la també amb tocs de soul, jazz, rhythm’n’blues i afrobeat.

De fet, aquest projecte és una evolució d’un grup anterior, Lefties Soul Connection, liderat per Onno Smith, que per al seu tercer disc, One Punch Pete (2011), va convidar diversos vocalistes, entre ells Michelle David, resident a Holanda des del 1994. Ja amb ells com a solista principal el grup es va reconvertir en Michelle David & The Gospel Sessions. Fins ara han publicat tres discos o tres volums d’aquestes Gospel Sessions , el tercer dels quals va aparèixer el 2018. Michelle David & The Gospel es completa amb altres competents músics holandesos com ara Bas Bouma, bateria i percussió; Lucas van Ee, saxo tenor; Dirk Zandvliet, saxo baríton, i Luc Janssens, trompeta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.