Música

La Banyoles més tecnològica

A la notable oferta lúdica i cultural de Banyoles s’hi afegeix aquest dissabte el Festival 17820 , centrat en la música electrònica i l’art digital. El cartell inclou tant actuacions de discjòqueis com interpretacions en viu de diferents creadors i grups i la intervenció d’artistes visuals, que es podran escoltar i veure en escenaris situats a les places dels Turers, Major i del Carme i els establiments La Patagònia, Set Cafè, Bar 800 i la Nau. En total s’han programat 15 actuacions entre les 12 del migdia del dissabte i les sis del matí següent. El festival –expliquen els promotors– “és el resultat de la inquietud d’un grup d’amics i el seu interès per la tecnologia aplicada a l’art, ja sigui sonor o visual”. El programa –hi afegeixen– s’ha concebut “com un repàs ordenat de la història de la música electrònica” i, consegüentment, el repartiment és heterogeni.

La participació

En la llista d’artistes hi ha, per exemple, el duet barceloní AKKAN, que presentaran el seu darrer treball, KAI; la DJ Shak (Shakira Benavides), cofundadora de Wah Wah Discos i propietària de la ràdio en línia TeslaFm.net; The Bandit DJ (José Expósito), popular pel seu domini de la música electrònica dels vuitanta, fundador dels segells Electroclub Recording i Útil Records; el DJ Chelis, promotor del Festival Magma, a qui la revista Rock de Lux ha considerat el millor DJ estatal quatre cops; Undo (Gabriel Berlanga), fundador del segell Factor City; el DJ Marc Pinyol, que va ser resident de la sala Nitsa de Barcelona; el productor i dj nord-amercià Odd Oswald; el grup Bobby García, especialitzat en música dance; el duet Delusions (Archi Ferrero i Jaume Avellana); la dj i productora nord-americana establerta a Barcelona Ivy Barkakati; el quartet del contrabaixista Marc Cuevas (contrabaix i música electrònica); el docent de l’escola de tècnics gironina ETECAM Xavier Garcia, i els banyolins Franklin (DJ conegut pels registres funk), Heardbirds (DJ resident del Laut de Barcelona) i Pau Carulla (artista visual).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.