Arts escèniques

Divertida disbauxa

Una nova producció de teatre professional gironí s’estrena avui a La Planeta de Girona: Una nit mooolt complicada és una tragicomèdia escrita per Pepe Vaquero i dirigida per Martí Peraferrer que es podrà veure a la sala del passeig Canalejas avui i demà, dissabte, a 2/4 de 9 del vespre i també diumenge a les 6 de la tarda, com a cloenda de la XXIX Proposta de Teatre Independent i de la temporada de tardor de La Planeta. Les entrades per a les tres funcions ja estan exhaurides. El dissabte 8 de febrer, Una nit mooolt complicada també es podrà veure al Teatre de Salt i és previst que el seu periple continuï per altres localitats, com ara Vidreres.

Lulú Palomares, David Estany, Maria Sola, Pepe Vaquero, Jordi Manyà, Susanna Bosch i Patrícia Benjumea són els intèrprets d’aquesta producció de Stoptrick Films que, en els seus 80 minuts de durada, narra la història de Víctor i Raquel. Ells són els involuntaris protagonistes d’una trama que fa reflexionar sobre la realitat i la ficció. Ell, que té 30 anys, encara no ha tingut cap relació sexual i ella ha estat reiteradament enganyada per un marit masclista i groller, i una nit decideixen viure una aventura disbauxada i luxuriosa per acontentar aquells que els pressionen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
MIRADOR

De quan la línia de la vida es ressegueix des de l’art

la ciutat d’ideals

A propòsit d’exilis i llengua

equipaments

Comencen les obres d’ampliació de l’Arxiu Nacional de Catalunya

barcelona
Crítica

El gest alliberador d’una dona italiana

música

El Jazz omple el Passeig de Gràcia

barcelona
crónica

Oques Grasses en salsa dolça

GIRONA

El manifest d’Agitart centra el Dia Internacional de la Dansa

girona
cultura

L’alt i constant mestratge de Mercè Vidal

Paola Cortellesi
Cineasta i actriu

“Els italians portem el neorealisme a l’ADN”

Barcelona