Llibres

Andoni Canela retrata els grans felins del món

Andoni Canela (Tudela, 1969) és un dels fotògrafs especialitzats en la fauna i la naturalesa més reputats. Fa anys que ha viatjat arreu del món retratant paratges inhòspits i els animals que els habiten, especialment captant amb el seu objectiu aquelles espècies que estan en perill d’extinció. El fotògraf, resident a Banyoles, fa temps que s’ha centrat a fotografiar felins, com recull ara amb el seu nou llibre que ha sortit a la venda aquests dies, en el qual en documenta vuit.

Concretament, el llibre, que es titula Panteras , inclou el jaguar (el Brasil), el lleó (Kenya i Tanzània), el lleopard (Sri Lanka i l’Índia), el tigre (l’Índia), la pantera de las neus (el Tibet i l’Índia), el guepard (Botswana, Namíbia i Sud-àfrica), el puma (Xile) i el linx (Estat espanyol).

Per aconseguir-ho, Andoni Canela ha viatjat durant més de tres anys, juntament amb el seu fill Unai, a alguns dels santuaris naturals amb més biodiversitat de la Terra: Pantanal, Masai Mara, Serengueti, l’Himàlaia, el Tibet, la Patagònia, Ranthambore, Sierra Morena, Nagarhole, Yala i Kalahari. Es tracta d’un llibre de 272 pàgines amb fotografies seves, il·lustracions d’Armand, quadern de camp d’Unai Canela, textos d’Andoni Canela, Miguel A. Valladares, Isaac Vega i pròleg de Xavier Aldekoa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.