Llibres

Òmnium Cultural liderarà el projecte Llibreries Obertes

Òmnium Cultural ha assumit el lideratge del projecte Llibreries Obertes de la cooperativa SOM i l’agència Mortensen per ajudar el sector del llibre a combatre els estralls econòmics de la pandèmia del coronavirus.

Més de 400 llibreries dels Països Catalans s’han sumat a la campanya en línia Regala un llibre per Sant Jordi, que els permetrà ingressar mig milió d’euros fins a la diada de Sant Jordi. Les llibreries rebran des del primer moment el 100% de l’import de la venda. El preu final del llibre es podrà arrodonir a l’alça i aquests diners es destinaran a programes d’emergència social.

Amb el nou impuls que li ha donat Òmnium, Llibreries Obertes s’ha erigit en la iniciativa solidària més important destinada al sector llibreter per Sant Jordi. Al web es poden trobar més de 7.000 títols de pràcticament tots els segells editorials del país. La plataforma ja ha venut més de 10.000 llibres. L’obra que es vol regalar es passarà a buscar per la llibreria un cop s’aixequi el confinament. D’aquesta manera, les llibreries reben una injecció directa i immediata de liquiditat i no es posa en risc la salut de cap treballador.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia