Altres

Biblioteques reobertes, però amb restriccions

El cinema Truffaut passarà en tres dies d’una tercera part a la meitat de la capacitat

Les biblioteques municipals de Girona –Antònia Adroher, Ernest Lluch, Just M. Casero i Salvador Allende– obriran les portes al públic dilluns vinent, després de més de 100 dies tancades i de tres setmanes realitzant el servei de préstec amb cita prèvia. La Carles Rahola mantindrà encara uns dies el préstec amb cita prèvia, sense accés a l’edifici.

L’obertura de les biblioteques municipals es realitzarà amb algunes restriccions: caldrà sol·licitar cita prèvia per anar a les biblioteques, preferiblement per correu electrònic o bé a través del telèfon de cada centre; l’accés als llibres i documents no serà directe i caldrà sol·licitar-ho al personal si es vol consultar a sala; pel que fa al servei de préstec, és preferible realitzar una petició pel sistema de cita prèvia per agilitzar el procés i evitar l’acumulació de gent a l’equipament, la capacitat estarà limitada a un màxim de 50 persones per biblioteca i el temps màxim d’estada serà de dues hores. De moment, no es podrà utilitzar la zona infantil i l’accés al lavabos no es permetrà, si no hi ha una emergència.

El pas a la fase 3 no es notarà significativament en altres equipaments culturals gironins de manera immediata. Sí que ho notarà el cinema Truffaut , que ahir va ser un dels primers del país a tornar a obrir. Ho va fer amb una tercera part de la capacitat i dilluns ja podrà ocupar la meitat de les butaques: unes 60 localitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA