Música

Espurnes es farà en tres dies fins a l’octubre

El festival llagosterenc començarà el 22 d’agost a la plaça del castell

El festival Espurnes, organitzat per la revista La Tornada i el grup de pop-rock Sotrac, havia de celebrar la seva tercera edició el 23 de maig al parc de l’Estació de Llagostera, amb dotze hores de música en directe i accés lliure, però la pandèmia va provocar la seva cancel·lació, ara convertida en reformulació. El tercer Espurnes es farà aquest any, però adaptat excepcionalment a les circumstàncies, amb tres concerts en dates diferents a la plaça del castell, una capacitat que ara mateix és de 200 espectadors cada dia –ampliable, si canvien les normatives– i entrades a 15 euros que ja estan a la venda en el web de La Tornada .

El dissabte 22 d’agost, hi actuarà Maria de Mar Bonet, que repassarà els seus cinquanta anys de trajectòria amb el guitarrista Borja Penalba, en una nit que obrirà Carolina Alabau . El dissabte 26 de setembre hi actuaran Obeses i Sotrac, que presentarà el seu nou disc, i el festival es tancarà el diumenge 18 d’octubre amb l’espectacle inèdit L’herència d’Ovidi, en què Cesk Freixas, Pau Alabajos i Mireia Vives, també amb Borja Penalba, combinaran temes propis amb versions d’Ovidi Montllor, en el 25è aniversari de la seva mort. Per als tres concerts hi ha un abonament de 35 euros. A més, els clients de les botigues de Llagostera rebran vals de descompte per comprar entrades, per compres superiors a 20 euros. Espurnes té el suport de la Diputació i l’Ajuntament de Llagostera.

Sotrac i La Tornada també difondran per les xarxes uns podcasts quinzenals titulats Local d’assaig per donar a conèixer els grups emergents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça MargaridaXirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic