Música

Coronavirus

Suspès el concert de Manel a les Festes de la Tardor de Lleida per un positiu de Covid-19 a l’entorn de la banda

Tot l’equip del grup ha de guardar la preceptiva quarantena

En el seu lloc actuaran els lleidatans Renaldo & Clara

El concert que el grup Manel tenia previst oferir aquest diumenge, 27 de setembre, als Camps Elisis de Lleida s’ha hagut de suspendre per la detecció d’un cas positiu de Covid-19 a l’entorn de la banda. L’actuació estava programada en el marc de les Festes de Tardor. 

Aquesta circumstància obliga tot l’equip a guardar la preceptiva quarantena, segons informa Fina Estampa Produccions, l’oficina de management i contractació del grup.

Tot i que l’Ajuntament de Lleida i Fina Estampa Produccions treballen ja per trobar una nova data, es tornarà l’import íntegre de totes les entrades adquirides per a l’actuació. En un termini de 48 hores totes les persones que havien adquirit una entrada per al concert de diumenge de Manel rebran el reintegrament a la seva targeta i/o al compte corrent associat.

Renaldo & Clara agafen el relleu
Renaldo & Clara actuaran aquest diumenge a les nou de la nit als Camps Elisis de Lleida en lloc dels Manel.  Aquest concert és  gratuït però cal reserva prèvia d’entrada, ja que l’aforament és limitat.

El grup musical lleidatà, liderat per la compositora i cantant Clara Viñals, descobrirà al públic de la capital del segrià el seu nou treball després de tres anys de silenci musical. “La finestra” és el primer tema del pròxim àlbum, previst per aquesta tardor, que, sota el títol L’amor fa calor (Hidden Track Records, 2020), serà un compendi de nou temes inèdits.

Renaldo & Clara inicien la seva trajectòria l’any 2009, amb referències al pop més minimalista, al folk britànic dels 70 i també del Donosti Sound, i sorprenen amb unes cançons subtils però carregades de detalls.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les cares diverses del ‘true crime’

Barcelona
novetat editorial

L’assassí més famós d’Irlanda, radiografiat

Barcelona
Laia Vilaseca
Novel·lista

Laia Vilaseca: “Escrivint, continuo sent jardinera i no arquitecta”

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

L’Alegria que ‘triomfa’ als Premis de la Crítica

BARCELONA
música

El nou festival Guixolstronic proposa 12 hores de música electrònica

st feliu de guíxols
cultura

L’associació de museòlegs, sobre el polèmic canvi d’orientació del Museu del Disseny: “Caldrà esperar a que es presenti el projecte definitiu”

barcelona
Música

El Festival de Prada s’estén i ofereix concerts sense fronteres

Girona
DANSA

El Sismògraf convoca a respirar amb la natura i a flirtejar amb la tecnologia

OLOT
Crítica
música

Sostinguts per l’estiu

GIRONA