Arts escèniques

El Mercat de les Flors ajorna el ballet inaugural

L’espectacle inaugural del Mercat de les Flors, a càrrec del ballet suec Cullberg, que s’havia de fer de l’1 al 3 d’octubre, s’ha ajornat pel coronavirus. Suècia ha recomanat a la companyia de dansa no viatjar a l’Estat pel repunt de Covid-19. A les persones que havien comprat entrades se’ls retornarà l’import.

Barcelona recupera el TAV a Granada

Renfe recuperarà el 5 d’octubre el servei d’alta velocitat entre Barcelona i Granada, aturat des de l’inici del confinament. Els trens connecten diàriament les dues ciutats, amb parades a Tarragona, Lleida, Saragossa, Còrdova i Antequera. El servei des de Granada sortirà a les 8.15 h i el de Barcelona, a les 8.30 h.

El risc de rebrot puja tres punts i hi ha 1.712 nous casos

El risc de rebrot va pujar ahir uns tres punts a Catalunya respecte a les dades de divendres i es va situar en 207,59, mentre que la velocitat de contagi (Rt) es va mantenir, segons el Departament de Salut. Es van declarar 1.712 nous casos confirmats per PCR de Covid-19, mentre que divendres van ser 1.106, i la xifra global es va elevar als 136.058. La quantitat de casos amb totes les proves és de 160.716. Des de l’inici de la pandèmia han mort 13.293 persones per coronavirus a Catalunya, nou més que en el darrer balanç. Els ingressats als hospitals baixen en 33 persones i són 739, dels quals 137 estan a l’UCI.

Fan proves en una empresa amb més de 100 positius

Salut està fent aquest cap de setmana un cribratge amb PCR als treballadors de l’empresa avícola Padesa de Roquetes (Baix Ebre) arran d’un rebrot que afecta 121 empleats i dotze familiars. Per les proves al CAP de Roquetes, hi van passar ahir uns 300 empleats i 200 més està previst que hi passin avui.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les cares diverses del ‘true crime’

Barcelona
novetat editorial

L’assassí més famós d’Irlanda, radiografiat

Barcelona
Laia Vilaseca
Novel·lista

Laia Vilaseca: “Escrivint, continuo sent jardinera i no arquitecta”

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

L’Alegria que ‘triomfa’ als Premis de la Crítica

BARCELONA
música

El nou festival Guixolstronic proposa 12 hores de música electrònica

st feliu de guíxols
cultura

L’associació de museòlegs, sobre el polèmic canvi d’orientació del Museu del Disseny: “Caldrà esperar a que es presenti el projecte definitiu”

barcelona
Música

El Festival de Prada s’estén i ofereix concerts sense fronteres

Girona
DANSA

El Sismògraf convoca a respirar amb la natura i a flirtejar amb la tecnologia

OLOT
Crítica
música

Sostinguts per l’estiu

GIRONA