Música

La Filharmònica de Berlín cancel·la les actuacions a la Sagrada Família i al Palau de la Música

L’orquestra justifica la decisió per l’actual “situació de pandèmia i les restriccions de mobilitat”

La institució busca un escenari alternatiu per al Concert d’Europa, que podria ser a la capital alemanya o a l’Estat de Brandenburg

La Filharmònica de Berlín ha anunciat aquest dilluns que cancel·la el seu Concert d’Europa, programat l’1 de maig a la Sagrada Família de Barcelona, i la seva posterior gira per l’Estat per la Covid-19.

L’orquestra alemanya explica en un comunicat que la filharmònica i el seu director, Kirill Petrenko, es veuen “forçats” a cancel·lar aquestes actuacions “a causa de l’actual situació de la pandèmia i les restriccions de mobilitat”.

La decisió afecta les actuacions previstes a Barcelona l’1 de maig a la Sagrada Família i el 2 al Palau de la Música Catalana, així com les cites del 3 i 4 de maig a l’Auditori Nacional de Música de Madrid.

“La Filharmònica de Berlín i els organitzadors a Espanya treballen perquè es puguin recuperar els concerts en un altre moment”, afegeix la nota sense aportar més detalls.

Per a la tradicional cita del Concert d’Europa s’està buscant un emplaçament alternatiu a la ciutat-estat de Berlín o a l’estat federat circumdant, Brandenburg.

Els concerts de l’1 i 3 de maig estaven centrats en obres de Wolfgang Amadeus Mozart, amb Petrenko a la batuta, Rosa Feola com a soprano, Wiebke Lehmkuhl com a contralt, Mauro Peter com a tenor i Kresimir Strazanac com a baríton-baix, a més de la participació de l’Orfeó català.

Les cites del 2 i el 4 de maig, amb obres de Mozart i Piotr Ilich Chaikovski, comptaven amb Petrenko com a director i Rosa Feola com a soprano.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les cares diverses del ‘true crime’

Barcelona
novetat editorial

L’assassí més famós d’Irlanda, radiografiat

Barcelona
Laia Vilaseca
Novel·lista

Laia Vilaseca: “Escrivint, continuo sent jardinera i no arquitecta”

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

L’Alegria que ‘triomfa’ als Premis de la Crítica

BARCELONA
música

El nou festival Guixolstronic proposa 12 hores de música electrònica

st feliu de guíxols
cultura

L’associació de museòlegs, sobre el polèmic canvi d’orientació del Museu del Disseny: “Caldrà esperar a que es presenti el projecte definitiu”

barcelona
Música

El Festival de Prada s’estén i ofereix concerts sense fronteres

Girona
DANSA

El Sismògraf convoca a respirar amb la natura i a flirtejar amb la tecnologia

OLOT
Crítica
música

Sostinguts per l’estiu

GIRONA