Música

Esgotades les entrades per al concert pilot dels Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

Es faran test d’antígens als assistents i els qui donin negatiu podran gaudir del concert amb llibertat de moviments i per consumir, però amb mascareta FFP2 obligatòria

A diferència de l’experiència de la Sala Apolo al desembre, aquest concert no es considera un assaig clínic sinó un esdeveniment comercial

Les entrades per al concert pilot dels Love of Lesbian el 27 de març al Palau Sant Jordi de Barcelona s’han esgotat aquest divendres a la nit, han anunciat els organitzadors a les xarxes socials.

Els grans festivals de música catalans estan al darrere d’un esdeveniment que aplegarà fins a 5.000 assistents, sense distància de seguretat i amb proves d’antígens. És “el segon pas” del sector cap a la represa de l’activitat després de l’assaig clínic del desembre a la Sala Apolo.

El públic se sotmetrà el mateix dia a testos d’antígens i un cribratge en tres espais habilitats a les sales Apolo, Luz de Gas i Razzmatazz. Els qui donin negatiu podran gaudir del concert de Love of Lesbian amb llibertat de moviments i per consumir, però amb mascareta FFP2 obligatòria.

La pista del Sant Jordi estarà “sectorialitzada” en quatre espais, i els organitzadors tindran cura en evitar aglomeracions a l’entrada i a la sortida.


Esdeveniment comercial
“Avui comencem la remuntada”, ha proclamat el director del Cruïlla, Jordi Herreruela, un dels festivals implicats, al costat del Vida, Sónar, Canet Rock o Primavera Sound, i amb la col·laboració del govern i l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona (Can Ruti).

A diferència de l’experiència de la Sala Apolo del desembre, el concert del Sant Jordi no es considera un assaig clínic sinó un esdeveniment “comercial” basat en la confiança que va generar aquella prova.

Per això, els assistents ara no són voluntaris sinó espectadors amb entrada als quals no es farà un seguiment ni noves proves després del concert.

Els organitzadors sí que demanaran autorització per rastrejar a través del sistema púbic de Salut quants assistents acaben donant positiu en dies posteriors a l’esdeveniment, per comparar les xifres amb la incidència general del virus.

Si no hi ha canvis en l’actual confinament comarcal abans del 27 de març els espectadors seran de la comarca de Barcelona. L’entrada pel concert en cap cas servirà de salconduit per eludir aquesta restricció a la mobilitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les cares diverses del ‘true crime’

Barcelona
novetat editorial

L’assassí més famós d’Irlanda, radiografiat

Barcelona
Laia Vilaseca
Novel·lista

Laia Vilaseca: “Escrivint, continuo sent jardinera i no arquitecta”

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

L’Alegria que ‘triomfa’ als Premis de la Crítica

BARCELONA
música

El nou festival Guixolstronic proposa 12 hores de música electrònica

st feliu de guíxols
cultura

L’associació de museòlegs, sobre el polèmic canvi d’orientació del Museu del Disseny: “Caldrà esperar a que es presenti el projecte definitiu”

barcelona
Música

El Festival de Prada s’estén i ofereix concerts sense fronteres

Girona
DANSA

El Sismògraf convoca a respirar amb la natura i a flirtejar amb la tecnologia

OLOT
Crítica
música

Sostinguts per l’estiu

GIRONA