cultura

Montserrat continua centrant l'atenció per la música de cambra

Quatre trompetes europees s'ajunten per donar la darrera nota en la nit de dijous.

Les darreres notes de les Variacions per a quatre trompetes de Walter Schmidt, interpretades per Bàrbara Butler, Charles Geyer, Vicent Campos i Vicent Oliver, van posar un final daurat a una nit de la trompeta que prometia més del que en realitat les expectatives havien alçat prèviament.

El principi i el final de vetlada, van protagonitzar el millors moments de la nit de música de cambra d'aquesta localitat de la Vall dels Alcalans, que va patir extraordinàriament, amb la interpretació que Charles Geyer va fer de les variacions d'un tema d'Scarlatti.

No obstant això, l'auditori ple de gom a gom, va saber premiar la vàlua d'aquest professor de trompeta nord-americà que acusà la temperatura i la humitat de la nit de dijous a Montserrat.

D'afinació perfecta i de tècnica qualificada d'excel·lent, va estar la interpretació dels dos professors valencians, Vicent Oliver i Vicent Campos, que ompliren l'escenari de bon fer, gràcies a les partitures de Vivaldi i de Walter Schmidt.

La plaça Major de Montserrat estava ben farcida de persones amants de la música de petit format i va agrair els bons moments musicals que van saber interpretar els quatre solistes, acompanyats de la pianista polonesa Bernadetta Raatz.

Plaça plena

E.C.

Molta gent que es va aixoplugar sota les notes musicals de la nit de la trompeta interpretada en petit format a la plaça Major de Montserrat, ho ha fer, atreta per la singularitat del programa i per l'admiració que li té al director d'aquesta iniciativa musical que ha arribat al seu trentè aniversari.

El darrer joc musical interpretat pels quatre mestres de la trompeta, va estar molt ben acollit, no sols pel mestratge demostrat, sinó també per la posta en escena i la dificultat que comporta haver de saltar de faristol cada huit o deu compassos.

Totes les trompetes van tenir el seu moment de glòria, però en aquesta ocasió, la plaça de Montserrat va reaccionar molt positivament davant les notes interpretades pel director de la setmana i fill del poble, Vicent Campos.

No hi havia dubte que estava pletòric, no sols en acabar el concert de la nit de dijous, sinó també des de primera hora. Tot anava quadrant segons el programa previst i també la reacció del públic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça MargaridaXirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic