Cultura

La música torna a Sant Pere de Rodes

El Festival de Música de Sant Pere de Rodes arriba a la desena edició. D'aquesta manera, en el marc incomparable del monestir tornarà a sonar la música clàssica a través dels deu concerts que s'han programat, el primer dels quals tindrà lloc avui (20 h).

Aquest any, per celebrar aquest aniversari, s'han convidat alguns artistes que ja han desfilat pel festival, així com nous solistes o grups de cambra i s'han programat diversos concerts on es retrà homenatge als dos romàntics que celebren també el seu aniversari: Schumann i Chopin.

Precisament, al primer concert que obrirà el cicle s'interpretaran obres de Chopin, a càrrec de Boris Kraljevic (avui a les 20 h). Per a la setmana vinent, el diumenge 1 d'agost, hi ha prevista l'actuació dels membres del Quartet Elysée, els quals interpretaran obres de Beethoven i Mendelssohn.

Pel que fa la commemoració especial del desè aniversari, aquest tindrà lloc el 15 d'agost amb un concert especial a càrrec dels pianistes fundadors del festival, Carles Lama i Sofia Cabruja. En aquest cas, s'interpretaran obres de Bach, Schumann i Brahms.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]