Música

Elton John cancel·la dos concerts als EUA després de donar positiu en coronavirus

El músic anglès suspèn els concerts preveu reprendre la gira dissabte a Little Rock (Arkansas)

El músic i cantant Elton John ha cancel·lat dos dels concerts als Estats Units del seu gira de comiat, Farewell Yellow Brick Road, després de donar positiu en coronavirus.

Les actuacions estaven previstes per aquest dimarts i dimecres a l’American Airlines Center de Dallas (Texas). Un comunicat publicat en la pàgina web del recinte confirma que han estat “posposades” i que encara que no s’ha ofert una nova data.

“Afortunadament, Elton ha rebut la pauta completa de la vacuna i el reforç i només té símptomes lleus”, assegura el text. La nota apunta que les noves dates d’aquests concerts es coneixeran “aviat”.

El cantant britànic, de 74 anys, sí que té previst actuar dissabte i diumenge a Little Rock (Arkansas) i a Oklahoma City (Oklahoma).

La notícia del positiu per coronavirus ha estat confirmada pel mateix Elton John a les xarxes socials, on ha demanat disculpes als seus seguidors.

“Sempre és una decepció enorme reprogramar espectacles i ho sento molt per tot aquell que hagi sofert una inconveniència per això, però vull mantenir-me segur a mi mateix i al meu equip”, justifica. John preveu poder celebrar el seu concert d’Arkansas sense problema.

La gira de comiat d’Elton John va començar al setembre de 2018 però es va haver de suspendre al març de 2020 per la pandèmia de coronavirus, que l’ha ajornat prop de dos anys.

L’icònic artista ha tornat als escenaris fa menys d’una setmana, el 19 de gener a Nova Orleans, poc després de sotmetre’s a una operació de maluc.

“No hem tocat en un espectacle des del 6 de març de 2020. Aquesta és una experiència nova per a nosaltres, mai he tingut aquesta quantitat de temps lliure a la meva vida”, ha explicat al públic en el seu primer concert.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça Margarida Xirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic