Música

Nostaldisc: torna la fira de la cultura rock

Un pregó de Gerard Quintana l’obrirà el 8 de maig a Sant Gregori

Nostaldisc, la fira del disc i la cultura del rock-and-roll, celebrarà la seva 5a edició el diumenge 8 de maig a La Pineda de Sant Gregori –la 4a s’hi va fer el 2019–, de les 10 h del matí a les 6 h de la tarda, amb entrada lliure. Hi haurà una vintena de parades, amb predomini dels discos de vinil, i un programa d’activitats que s’obrirà a les 12 h del migdia amb el pregó de Gerard Quintana. La fira, organitzada per l’associació cultural de la vall del Llémena LE²X, homenatjarà Pau Riba i el bateria Xavier Rodríguez, “la X de LE²X”, i inclourà les actuacions de The Rock’n’Roll Brothers (12.30 h), Waltrapa & The Cashmakers (16 h) i Slavedown, a les 17.30 h. A més, a partir de les 10 h del matí tindrà lloc el Nostalkids, amb tallers familiars com ara Fes-te la teva guitarra, a càrrec de Meraki.440, i l’espectacle Flipatus 2.0, del Mag Gepis. A les 2 h del migdia, la fira presentarà la seva primera producció: un espectacle titulat 2 artistes a 4 mans, en el qual el discjòquei Mr. Blond punxarà vinils mentre l’artista plàstic Ilich Roimeser pintarà un quadre de grans dimensions, que estrenarà el fons d’art de Nostaldisc. A l’Espai Autor, diferents músics hi posaran a la venda el seu propi material. De moment hi ha confirmats Blanquito Zurdito, Rock per Xics, Ed Tulipa i Xarim Aresté, que hi portarà discos, llibres i quadres. La part gastronòmica anirà a càrrec de Mamma Cafe.

Nostaldisc té dues prèvies: aquest divendres hi haurà a la biblioteca de Sant Gregori (19 h) la presentació del llibre Prettiest Train, de Jordi Prat, i l’actuació de 27notes (Enric Angelats i Judit Ripoll), i l’endemà a l’Ateneu 24 de Juny (12 h) es farà una conversa vermut sobre vinils, amb Angelats, Sheila Endekos (cantant) i Xevi Castillón (periodista).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

Mor Francisco Rico, un dels grans experts del ‘Quixot’

barcelona

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid