Cultura

Nou postgrau en gestió de la indústria musical

Jordi Gratacós el presentarà avui a la Marfà, en una sessió també per ‘streaming’

L’experimentat promotor musical Jordi Gratacós (Figueres, 1957), impulsor del festival BAM de Barcelona i del Mercat de la Música Viva de Vic, començarà l’octubre vinent a la Universitat de Girona (UdG) un postgrau en gestió de la indústria musical, com el que ja ofereix des de fa tres anys a l’Institut de Formació Contínua-IL3 de la Universitat de Barcelona. El postgrau de la UdG, titulat diploma d’especialització ( postgrau ) en management i gestió del sector musical, semipresencial i amb pràctiques externes –en festivals, discogràfiques, etc.–, es presenta avui a les 19 h a la Marfà, Centre de Creació Musical de Girona. La presentació es podrà seguir per streaming.

El postgrau, coorganitzat per TEM Productions, es desenvoluparà entre el 18 d’octubre vinent i el 7 de setembre del 2023, amb classes els dimarts i els dijous de 17 a 20 h. Les presencials tindran lloc els dijous al Parc Científic i Tecnològic de la UdG.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.