Comunicació

TV3 suspèn uns dies ‘Zona Franca’ després de la renúncia de Joel Díaz

TV3, en un comunicat, lamenta que Díaz plegui, i anuncia que avui dilluns i durant els pròxims dies el programa no s’emetrà i es compromet a estudiar-ne la continuïtat

Finalment, després de dies de controvèrsia, l’humorista Joel Díaz ha anunciat al seu twitter que deixa de presentar el programa Zona Franca, de TV3, com a protesta per l’acomiadament la setmana passada del seu col·laborador Manel Vidal per un gag que relacionava el PSC amb l’extrema dreta i que va aixecar polseguera.

“Plego arran de la decisió presa per la direcció de TV3 d’apartar del programa a Vidal, una decisió que considero injusta i inacceptable tant en el fons com en la forma en què s’ha pres i comunicat”, ha assenyalat a la piulada.

“Jo plego però espero que l’equip que ha estat fent fins ara Zona Franca, ple de gent amb talent i ganes, amigues i amics meus a qui estic molt agraït, tingui l’oportunitat de seguir treballant i que TV3 s’esforci per fer-ho possible”, ha afegit el fins ara presentador del programa d’humor.

A la mateixa hora que Joel Díaz anunciava que plegava, un dels guionistes del programa, el còmic Magí Garcia, company de Vidal a La Sotana i també col·laborador del programa Està passant, feia un tuit en què deia: “Des d’avui deixo de ser guionista del Zona Franca. Espero que TV3 valori el talent de l’equip del programa i puguin continuar treballant. Poder deixar una feina és un privilegi que no tothom pot exercir i sento el màxim respecte per tots ells”. I en dos altres, afegia: “El motiu és que el Manel Vidal és subnormal” i “Però l’estimo. I s’han portat molt malament amb ell”.

No hi haurà programa

Per la seva banda, TV3, en un comunicat, lamenta que Díaz plegui, i anuncia que avui dilluns i durant els pròxims dies el programa no s’emetrà i es compromet a estudiar-ne la continuïtat. “TV3 continua compromesa amb els continguts d’humor en aquesta franja nocturna, que volen arribar a nous públics i, especialment, a l’audiència jove. Per això, la cadena estudiarà la continuïtat del programa”, diu la nota enviada als mitjans.

També la CCMA confirma que Joel Díaz continuarà vinculat a l’espai “L’última hora del matí de Catalunya Ràdio”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça MargaridaXirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic