Música

MÚSICA

Joan Miquel Oliver, Mazoni i Anna Andreu, al festival Microclima de Camprodon

La sisena edició manté els concerts de petit format en diferents espais emblemàtics del municipi

Completen el cartell Andreu Valor, Lia Sampai i Hey Kid

Camprodon viurà a partir del 20 de maig la sisena edició del Festival Microclima, un cicle que porta concerts de petit format a diferents espais amb encant del municipi. Mantenint l’essència del festival i la línia dels cinc primers anys, el Microclima torna a proposar nous espais naturals de Camprodon on portar-hi concerts i també repetirà algunes ubicacions habituals dels últims anys.

Un dels plats forts d’aquest any serà el concert del dissabte 3 de juny al Passeig Martistany. En l’espai més gran del festival, i per on hi han passat en els útims anys Xavi Sarrià i Obeses, s’hi programaran per primera vegada tres concerts en un mateix dia. La programació estarà formada per Mazoni, un dels referents de l’indie català que arriba a Camprodon amb la gira de celebració dels 20 anys; Anna Andreu, que acaba de guanyar el Premi Enderrock a millor disc de cançó d’autor amb ‘La Mira’, i Hey Kid, una proposta d’indie-pop fresca i intimista amb arrels camprodonines.

La resta de concerts del festival mantindran la línia habitual d’un artista per data.

L’estrena del cicleserà el dissabte 20 de maig davant el Monestir de Sant Pere amb el concert d’Andreu Valor. El cantautor valencià està immers en la gira de presentació d’‘Un nou món’, el seu darrer treball que va veure la llum l’estiu de 2022, i ja té més de 30 concerts programats per aquest any.

El festival també mantindrà el tradicional concert a Beget, en una ubicació, davant l’església de Sant Cristòfol, que forma part del Microclima des de la primera edició i que ja és icònica del festival. Enguany serà l’espai escollit per al concert de Joan Miquel Oliver. El líder de l’aclamada banda Antònia Font presenta Live in my house, una gira íntima i personal on el públic se sentirà com si estigués a casa del músic de Sóller.

Per tancar el Microclima, Lia Sampai presentarà ’Un delta fràgil’, el nou treball que la cantautorabarcelonina publicarà aquest 2023. Ho farà als Jardins de Can Vincke, un espai remodelat i que s’estrena en aquesta edició al Microclima. Situat a tocar de les muralles, és un espai amb unes vistes privilegiades sobre Camprodon.

Tots els concerts començaran a les 6 de la tarda i seran gratuïts i amb entrada lliure, sense necessitat de fer reserva prèvia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les cares diverses del ‘true crime’

Barcelona
novetat editorial

L’assassí més famós d’Irlanda, radiografiat

Barcelona
Laia Vilaseca
Novel·lista

Laia Vilaseca: “Escrivint, continuo sent jardinera i no arquitecta”

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

L’Alegria que ‘triomfa’ als Premis de la Crítica

BARCELONA
música

El nou festival Guixolstronic proposa 12 hores de música electrònica

st feliu de guíxols
cultura

L’associació de museòlegs, sobre el polèmic canvi d’orientació del Museu del Disseny: “Caldrà esperar a que es presenti el projecte definitiu”

barcelona
Música

El Festival de Prada s’estén i ofereix concerts sense fronteres

Girona
DANSA

El Sismògraf convoca a respirar amb la natura i a flirtejar amb la tecnologia

OLOT
Crítica
música

Sostinguts per l’estiu

GIRONA