Cinema

Música

‘Passions’ de Bach al Palau de la Música, de cara a Setmana Santa

El Palau de la Música Catalana encara la Setmana Santa oferint dues cites imprescindibles per als amants de Bach, com són la Passió segons sant Mateu i la Passió segons sant Joan, interpretades durant dos dies consecutius. D’una banda, el dijous 30 de març (20 h), Vox Luminis i la Freiburger Barockorchester, possiblement una de les formacions corals i orquestrals més importants del món en música barroca, dirigides per Lionel Meunier, s’enfrontaran a la Passió segons sant Mateu, amb la col·laboració del Cor Infantil de l’Orfeó Català (Glòria Coma i Pedrals, directora). Una obra que manté el seu idil·li amb el Palau des que va ser l’escenari de l’estrena a l’Estat espanyol per l’Orfeó Català ja fa més d’un segle. El grup de cantants solistes estarà encapçalat pel tenor Raphael Höhn (Evangelista) i el baix Sebastian Myrus (Jesús), al costat de les sopranos Zsuzisi Tóth i Gwendoline Blondeel, els contratenors Alexander Chance i William Shelton, els tenors Florian Sievers i Raffaele Giordani i el baix Felix Schwandtke.

D’una altra banda, el divendres 31 de març (20 h), Philippe Herreweghe, gran advocat bachià, i el seu Collegium Vocale Gent oferiran una versió articulada, transparent i transformadora de la Passió segons sant Joan. El grup de cantants solistes l’encapçalaran el tenor Reinoud van Mechelen (Evangelista) i el baix-baríton Kresimir Stražanac (Jesús), al costat de la soprano Dorothee Mields, el tenor Guy Cutting, el baríton Philipp Kaven (Pilatus), el contratenor Alex Potter i el baix Peter Kooij, i els solistes del cor Giacomo Serra (Petrus), Magdalena Podkoscielna (Ancilla) i Peter di-Toro (Servus).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les cares diverses del ‘true crime’

Barcelona
novetat editorial

L’assassí més famós d’Irlanda, radiografiat

Barcelona
Laia Vilaseca
Novel·lista

Laia Vilaseca: “Escrivint, continuo sent jardinera i no arquitecta”

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

L’Alegria que ‘triomfa’ als Premis de la Crítica

BARCELONA
música

El nou festival Guixolstronic proposa 12 hores de música electrònica

st feliu de guíxols
cultura

L’associació de museòlegs, sobre el polèmic canvi d’orientació del Museu del Disseny: “Caldrà esperar a que es presenti el projecte definitiu”

barcelona
Música

El Festival de Prada s’estén i ofereix concerts sense fronteres

Girona
DANSA

El Sismògraf convoca a respirar amb la natura i a flirtejar amb la tecnologia

OLOT
Crítica
música

Sostinguts per l’estiu

GIRONA