Patrimoni

cultura

Lloret de Mar acull la primera visita temàtica del rodatge de “House of the Dragon”

Els Jardins de Santa Clotilde, on va tenir lloc el rodatge de la preqüela de Jocs de Trons, es converteixen en els “Jardins del Drac”

Lloret de Mar estrena la primera visita temàtica del rodatge de “House of the Dragon” als Jardins de Santa Clotilde aquest estiu. Durant els mesos de juliol i agost, els visitants del jardí trobaran un cartell a l’entrada que els informarà de que s’endinsen a “Els Jardins del Drac”.

En aquest sentit, la directora de Patrimoni Cultural, Anna Fuentes, explica que “hem creat una visita guiada en la que aprofitem el fil conductor d’aquesta sèrie de renom internacional i milions de seguidors per mostrar l’atractiu dels Jardins de Santa Clotilde, estem convençudes de que no quedarà cap dubte de perquè van ser una de les localitzacions escollides”. D’aquesta manera, la visita temàtica de “Els Jardins del Drac” es podrà gaudir cada divendres a les vuit en català i a dos quarts de set en castellà durant el mes de juliol, i els divendres a les set en anglès durant el mes d’agost. L’entrada es pot comprar a través de la web tickets.lloretdemar.org

D’aquesta manera, la visita, gestionada per l’empresa lloretenca de projectes culturals Amargura Cultura. consistirà en visitar amb un guia especialitzat els racons més rellevants dels Jardins de Santa Clotilde convertint-se en els vertaders protagonistes de l’experiència inspirada en “The House of the Dragon” i descobrint tota mena d’objectes i escenaris fàcilment identificables a la sèrie. Actualment aquests jardins noucentistes són membres de la Ruta Europea de Jardins Històrics, catalogada com a Itinerari Cultural Europeu del Consell d’Europa i acullen anualment més de 100.000 visitants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

Mor Francisco Rico, un dels grans experts del ‘Quixot’

barcelona

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid