Música

El Cor de Cambra del Palau de la Música, de gira amb Minkowski i Gustavo Dudamel

El Cor de Cambra del Palau de la Música, amb Xavier Puig al capdavant, va presentar ahir els seus nous projectes, entre els quals destaquen dues gires internacionals. La primera, aquest pròxim mes de desembre, serà amb Les Musiciens du Louvre i el prestigiós director francès Marc Minkowski, que, set anys després de la seva última col·laboració conjunta, ha tornat a triar la formació coral catalana per a una interpretació del Die Fledermaus de Strauss al Teatro Real de Madrid (9 de desembre) i al Théâtre des Champs Elysées de París (13). D’altra banda, s’ha oficialitzat ja la gira que el Cor de Cambra del Palau farà amb el director veneçolà Gustavo Dudamel i Los Angeles Philharmonic amb una versió semiescenificada de Fidelio de Beethoven estrenada el 2022. La gira començarà el 16 i el 17 de maig al Walt Disney Concert Hall de Los Angeles, i, amb la participació també del Cor del Liceu, arribarà pocs dies després a Barcelona (26 i 27 de maig, Liceu), la Philarmonie de París (31) i el Barbican londinenc (3 de juny). Serà el quart projecte del Cor de Cambra amb Dudamel, tot i que el primer amb l’orquestra californiana.

La producció més imminent del cor, tanmateix, és Un cant a la natura. Un crit de la terra,reivindicació de la preservació de la natura en forma d’experiència “multisensorial” amb perfums incorporats elaborats expressament per l’empresa Eurofragance. L’obra, amb música des del Renaixement fins a l’actualitat, representa, per Puig, una bona oportunitat per “reinventar-se” i posar el focus en “el gran repte del segle XXI: l’ecologisme”. Arribarà demà al Petit Palau després d’haver-se estrenat ahir a Premià de Mar.

‘Passió’ amb Prégardien

Entre els altres projectes del Cor de Cambra hi ha també la versió de la Passió segons Sant Mateu que la formació catalana protagonitzarà a l’Auditorio Nacional de Madrid (24 de març) i al Palau de la Música (25) amb Vespres d’Arnadí i la direcció de Christoph Prégardien així com el concert Clàssics Corals del segle XX amb obres d’Elisenda Fábregas, compositora convidada de la temporada 2023/24, i L’incoronazione di Poppea de Monteverdi (16 de març) amb The English Concert i la veu de Jeanine De Bique, una de les sopranos més sol·licitades del moment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

música

El Jazz omple el Passeig de Gràcia

barcelona
crónica

Oques Grasses en salsa dolça

GIRONA

El manifest d’Agitart centra el Dia Internacional de la Dansa

girona
cultura

L’alt i constant mestratge de Mercè Vidal

Paola Cortellesi
Cineasta i actriu

“Els italians portem el neorealisme a l’ADN”

Barcelona
cultura

Mor Francisco Rico, un dels grans experts del ‘Quixot’

barcelona

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona