Arts escèniques

CULTURA

Deu espectacles formen part de la programació de l’Espai La Pineda de Sant Gregori fins a l’abril

Eduard Farelo, un dels intèrprets de ‘Conspiranoia’, i l’actuació de Toti Soler i Gemma Humet amb ‘Petita Festa’, alguns dels reclams

Una obra de Martí Peraferrer, tret de sortida aquest diumenge

L’Ajuntament de Sant Gregori ha donat a conèixer la programació artística de l’Espai Municipal La Pineda des d’ara i fins al mes d’abril. El tret de sortida –d’un total de deu espectacles– és l’obra de Martí Peraferrer, aquest diumenge a la tarda (19 h). A l’espectacle L’últim viatge de Rudolf Nureyev, els ballarins Joel Claros i Màrius Gasau acompanyaran Peraferrer. El consistori informa que les entrades de tots els espectacles són a la venda a través del web www.santgregori.cat .

En teatre, la programació inclou la presència de Lloll Beltran i Àlex Casanovas, que interpretaran Cartes d’amor el dia 28 d’aquest mes (a les 19 h). Al febrer, Mercè Martínez i David Olivares (Teatre de Guerilla) pujaran dalt de l’escenari amb El Tigre (dia 25, a les 19 h).

Al març, faran parada al Gironès Eva Barceló (Teatre de Maleta) amb Ai cony! (dia 9, a les 20 h) i Eduard Farelo i Àurea Màrquez, ara presents cada dia a les sobretaules de TV3 amb Com si fos ahir, i David Vert i Mia Esteve, amb Conspiranoia (dia 17, a les 19 h). Les arts escèniques continuaran a Sant Gregori al l’abril. El dia 28 (a les 19 h), David Verdaguer, Albert Prat, Albert Ribalta, Òscar Muñoz i Queralt Casasayas faran Elling.

A la Pineda també hi haurà lloc per a música i la poesia amb el concert Petita Festa i les veus de Toti Soler i Gemma Humet el 3 de febrer, és a dir, d’aquí a tres setmanes. Serà a les 20 h.

Mariona Escoda, el 2-M

La cantant Mariona Escoda, vencedora de la primera edició del concurs musical Eufòria, serà a Sant Gregori en concert el dissabte 2 de març (a les 20 h).

També hi haurà lloc a Sant Gregori per a espectacles familiars: el dia 21 d’aquest mes al migdia (a les 12 h) amb Magrana Escena i l’espectacle La gata que volia canviar la història, i el 21 d’abril amb Cançons de bressol i l’obra Nanas, adreçada a infants a partir de sis mesos.. Hi haurà doble sessió, a les 10 h i a les 11 h.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

música

El saxofonista holandès Benjamin Herman actua a l’Hotel Castell d’Empordà

la bisbal d’empordà
música

The Beating Souls, Karol Green & Sol Kwaya i Gospelians, al 4t Vidreres Gòspel Festival

vidreres
Cultura

Mor Brian McCardie, actor de sèries com ‘Line of duty’ i ‘Outlander’

castell d’aro

Private Function, The Whiffs i Weird Omen, dissabte al Desemboca

castell d’aro
GUARDONS

Rosalía, Premi FAD per “elevar a la màxima expressió la idea d’artista total”

BARCELONA
EQUIPAMENTS

Barcelona aprova la llicència d’obres per a la futura Biblioteca Pública de l’Estat

barcelona
música

Chucho Valdés & Arturo Sandoval i Charles Lloyd, al Sea Jazz l’Estartit

l’estartit
CÒMIC

Barcelona, paisatge i personatge

Barcelona
solidaritat

La campanya Girem full! assoleix 1.037 hores de recerca contra el càncer fomentant la lectura

barcelona