Art

art

Una cançó del cantant Delpuerto inspira una exposició col·lectiva a Roses sobre com superar un mal dia

L’exposició ‘Para un mal día’, titulada com la cançó, s’inaugura demà a Ca l’Anita i inclou obres d’autors tan diferents com ara el xef Albert Adrià, el metge Narcís Bardalet i diversos artistes

Tot va començar amb una gran pèrdua i una cançó. Fa uns mesos, el cantant i compositor rosinc Alberto del Puerto, conegut artísticament com Delpuerto, va perdre el seu pare, que era també el seu mànager, i aquesta mort li va inspirar una cançó, Para un mal día, que al mateix temps ha estat el punt de partida per a un projecte més ambiciós: l’exposició Para un mal día, una mostra col·lectiva en què tretze autors d’àmbits ben diferents reflexionen amb les seves obres sobre “la diversitat d’enfocaments que existeixen per afrontar les adversitats i obrir un diàleg sobre la salut mental”. Organitzada amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses, l’exposició s’inaugurarà demà divendres, de 18 h a 20.30 h, a Ca l’Anita, on es podrà visitar tots els dies, tant al matí com a la tarda, fins el 13 de febrer.

Han participat en aquesta exposició Albert Adrià (xef), Ana Gutiérrez (escultora), Antonio G. Nicolas (pintor i escultor), Emma Bagshaw (patronista), Josep Maria Viaplana (escultor i ferrer), Juan Cardosa (dissenyador gràfic i il·lustrador), Marta Rutllant (pintora), Mònica Campdepadrós (artista multidisciplinària), Narcís Bardalet (metge forense i pediatra), Paula Font (pintora), Pol Ballonga (escultor) i Santiago Botero (fotògraf), a més de Delpuerto , que ha aportat a la mostra la cançó que la titula i, segons diu, ha canviat la seva vida. El tema Para un mal día s’estrenarà demà a la tarda a l’exposició i just després a les plataformes i a les xarxes socials. Ell i tots els seus companys d’aventura suggereixen en aquesta exposició, cadascú a la seva manera, “remeis per superar els mals moments”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA