Música

música

La Coral Cypsella celebra els 40 anys d’història amb un programa molt complert

La formació serà l’encarregada de fer el pregó de la festa major, el 31 de juliol

La Coral Cypsella del CE Montclar, juntament amb el regidor de Cultura, Alexis Cubó i l’alcalde Carles Motas, han presentat aquest dimarts la programació que han previst per commemorar el 40è aniversari de l’entitat coral guixolenca, nascuda al gener de 1984.

La Cypsella ha programat un intens programa concertístic commemoratiu, del qual en destaquen actes rellevants, com la proposta “From the bavarian highlands” per a cor i orquestra d’Edward Elgar. També s’han programat concerts amb músics vinculats a Sant Feliu (Tina Gorina, Ferran Cullell, Jaume Ferrer o Gina Reyner, entre altres), i nombroses col·laboracions i intercanvis, com un concert amb l’Orquestra Simfònica de Canet de Rosselló (municipi recentment unit amb Pacte d’Amistat amb Sant Feliu de Guíxols). A més, es farà un concert al Nadal, amb fragments corals de l’Oratori de Nadal BWV 248 de J.S. Bach.

Es tracta d’un programa amb moltes propostes, gairebé una per mes, que també tindrà col·laboracions amb altres corals i orquestres simfòniques. Des de la primera parada, que serà el 10 de març, a l’Auditori de la Mercè a Girona (on es trobaran amb la Coral Croscat i Cantabile Cor de Cambra d’Olot), fins a la cloenda al febrer, amb un concert amb cantaires i antics cantaires de la coral.

A proposta de l’Ajuntament, la Coral Cypsella farà el pregó de la Festa Major aquest 31 de juliol. Aquesta formació es va formar el 1984 sota la direcció de Josep Lluís Rabassó, per tal de donar continuïtat a la Coral Infantil del Centre Excursionista Montclar.

En els 40 anys d’existència es calcula que hi han passat unes 400 persones, la majoria de Sant Feliu de Guíxols. Han participat en diferents Festivals i Mostres de Cant Coral en diverses poblacions del nostre país i també ha cantat a Alemanya, França, Anglaterra i Itàlia, entre altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona