Comunicació

Televisió

‘Eufòria 3’: les setze veus que es faran sentir

La Dounia, la Lluna, en Pau, en Rangel, la Tamara, en Xavi, l’Aina, en Frederik, la Bita, n’Hugo, la Maria, en Julien, en Yuk, en Lluís, la Misty i la Valeria, són noms que ja comencen a sonar i que ben aviat ja resultaran ben familiars. Torna l’eufòria a la televisió i ja sabem qui formarà part del concurs musical més popular de TV3, que des d’avui s’emet de nou cada divendres.

Durant els càstings finals d’Eufòria, hem posat cara als setze concursants que protagonitzaran la nova edició del talent show. Setze nois i noies amb veus i estils molt diferents. Un grup d’elegits per a la glòria, que competiran per convertir-se en l’artista més complet i obtenir el contracte discogràfic que els permetrà iniciar carrera musical, actuaran en la primera gala del concurs que arrenca aquesta nit.

Començant per Aina Da Silva, ballarina professional que ja coneix el que és pujar als grans escenaris; Bita, actriu que té formació en cant, interpretació, teatre musical i claqué; Dounia, una infermera que ho ha deixat tot per dedicar-se a la música; Frederik, un noi d’origen suec que viu a Llançà i que somia anar a Eurovisió; Hugo, el fundador del primer equip de futbol trans de Catalunya; Julien, un locutor de ràdio que ve de Perpinyà; Lluís, un psicòleg que compon les seves cançons; Lluna, la benjamina del grup, que canta gòspel; Maria, que té clar que es vol fer un lloc en el món de l’espectacle; Misty, una friki orgullosa de ser-ho; Pau Culleré, que toca la guitarra de manera autodidàctica i compon les seves pròpies cançons; Rangel, discjòquei i compositor fan de la música urbana; Tamara, amant de la música techno i el hardcore, però que canta de manera intimista i sensible; Valeria, salerosa enamorada del flamenc; Xavi Noms, un gamer atípic que toca el piano des de fa poc, i Yuk, monitor d’una escola d’educació especial autodidacte en el camp musical.

Després de càstings amb milers de participants i moments de molts nervis, aquests són els aspirants que sortiran des d’avui a la palestra del concurs, amb una primera gala en directe plena de sorpreses i alguns canvis en el mecanisme a l’hora d’enviar els concursants a la zona de perill.

En aquesta primera gala, hauran de defensar temes molt coneguts, com Chandelier, de Sia; Blinding lights, de The Weekend, o una versió modernitzada de Rosó. També hi haurà espai per a èxits nacionals i internacionals, com l’últim single d’Ariana Grande o l’icònic S&M de Rihanna, passant pels Manel, Mussegu dels Figa Flawas o Lokura de Julieta. Dalt de l’escenari, els setze desfilaran davant un jurat renovat, format per Alfred García, Carol Rovira i Albert Sala, que estan preparats per no deixar-los-en passar ni una. Però aquesta no és l’única novetat, també hi ha anunciats canvis importants en la mecànica del concurs.

La zona de perill

En aquesta tercera edició el nombre de persones que el jurat podrà enviar a la zona de perill serà indeterminat. Després de cada bloc de quatre actuacions, l’Alfred, la Carol i l’Albert valoraran i podran enviar a la zona de perill una, dues, tres, quatre persones o salvar-les totes. Comença l’espectacle!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

CULTURA

Pineda i Santa Susanna busquen “in extremis” nova ubicació pel Mar d’Estiu

PINEDA / SANTA SUSANNA
CRÒNICA

Bon jazz reivindicatiu a la vora del mar

Cultura

Ha mort l’activista cultural menorquí Gonçal Pons i Moll

cinema

‘Casa en flames’ supera els 150.000 espectadors a tot l’Estat

Barcelona
música

El festival Les Nits de Barcelona reuneix més de 44.000 espectadors

barcelona
música

Lluc estrena ‘2002’ un tema que ‘sampleja’ la cançó ‘Per cada u’ de Mar Pujol

BARCELONA
Julieta Venegas
Cantant i compositora mexicana

“No em sento molt establerta enlloc”

Sant Feliu de Guíxols
estrenes de cinema

Guédiguian, sempre fidel als seus actors, temes i ideals

Barcelona
Guaita què fan ara
Sèries

‘Eric’ no és la millor sèrie de l’any, però sí una de les més originals