Música

Música

Els Amics de les Arts, El Pot Petit, la SCCC, Ginestà i Alfred Garcia, al quart Vallviva

El festival solidari garrotxí suma un dia més a la seva programació i tindrà lloc del 10 al 14 de juliol a la finca Les Brides, de les Preses

Els Amics de les Arts, El Pot Petit, la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya (SCCC) amb diverses veus convidades i, al nou village del festival, Ginestà i Alfred Garcia, són els noms que completaran el cartell de la quarta edició del Vallviva, el festival solidari de la Garrotxa, que ja havia avançat prèviament les actuacions de La Oreja de Van Gogh i Álvaro de Luna. El festival, que ha sumat un dia més a la seva programació, tindrà lloc del 10 al 14 de juliol a la finca Les Brides, de les Preses, en un paradisíac paratge entre muntanyes, on s’acaba de presentar aquesta tarda. La presentació ha anat a càrrec d’Eudald Morera, promotor del Festival Vallviva i president de la Fundació Vallviva. Els beneficis del festival es destinaran al campus hospitalari de la Vall d’Hebron per a la investigació de les malalties oncològiques. Les entrades per als concerts anunciats ahir es posaran a la venda demà divendres, a les 10 del matí, al web del festival: www.vallviva.cat .

El festival començarà el dimecres 10 de juliol amb el concert Emociona’t amb la SCCC, en què aquesta formació única al món, que suma els instruments de la cobla amb els d’una orquestra simfònica, interpretarà èxits del pop-rock català, amb les veus convidades de Manu Guix, Beth, Mariona Escoda, La Pau, Joan Garrido i la Polifònica de Puig-reig.

El dijous 11, el Vallviva continuarà amb l’actuació d’Els Amics de les Arts, dins la gira de presentació del disc Les paraules que triem no dir.

El divendres 12 hi actuarà el grup basc La Oreja de Van Gogh i el dissabte 13 ho farà el cantant sevillà Álvaro de Luna, que oferirà el seu primer concert a les comarques gironines.

El festival s’acomiadarà el diumenge 14 de juliol amb un concert familiar d’El Pot Petit: una proposta inèdita fins ara al festival garrotxí, que afegeix així el diumenge a la seva programació.

A banda de la programació musical, el Vallviva també és un espai on descobrir propostes singulars i art del territori. En el village, el públic hi trobarà espectacles de màgia, exposicions d’art, obres de teatre, pintura en directe o grans acròbates. A més, després dels concerts a l’escenari principal, la festa continuarà amb altres propostes musicals fins la matinada.

Oferta gastronòmica

L’oferta gastronòmica es divideix en tres zones. Per una banda, els restaurants Can Jubany, Les Cols, Ca L’Enric i Miramar, que sumen sis estrelles Michelin, tornaran a estar presents amb menús exclusius dins el Vallviva Premium Experience. La segona aposta, com a novetat, és l’obertura d’un nou espai dins el segon village, dedicat a la cuina d’autor amb la participació dels restaurants del Grup Quinze Ous i l’Equilibri. I finalment, com ja és habitual, es mantindrà un espai de paradetes on tastar una selecció dels millors productes KM0.

Vallviva, que l’any passat va superar les 8.000 entrades venudes per als quatre dies de concerts, és una iniciativa de la Fundació Vallviva, de Royalverd i Noel, dues empreses familiars arrelades a la comarca de la Garrotxa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

solidaritat

La campanya Girem full! assoleix 1.037 hores de recerca contra el càncer fomentant la lectura

barcelona
cinema

J. A. Bayona serà membre del jurat del 77è Festival de Canes

BARCELONA
porqueres

La Principal de Porqueres tindrà una placa al parc Manel Saderra i Puigferrer

porqueres
música

Billie Eilish actuarà al Palau Sant Jordi el 14 i el 15 de juny de 2025

barcelona
42 edició de comic barcelona

A la recerca de nous lectors de còmic

Barcelona
Crítica
música

Incògnites del Misteri

GIRONA
Cultura

Mor C.J Sansom, escriptor escocès de novel·les de suspens

art

L’entrada al Museu Picasso de Barcelona serà gratis tots els dijous, divendres i dissabtes al vespre

barcelona
sant jordi

Per Sant Jordi es van vendre dos milions de llibres

Barcelona