Cultura

El Ple de l'Ajuntament d'Alcanar reprova el tancament de repetidors de TV3 al País Valencià i demana un acord entre els governs

TERRES DE L'EBRE

El Ple de l'Ajuntament d'Alcanar ha aprovat una moció presentada per ICV/UK que condemna el tancament del repetidor de la Carrasqueta i dels altres repetidors de TV3 al País Valencià ja que, segons argumenten, es tracta d'atacs frontals "contra la unitat i normalització de la nostra llengua i a la llibertat d'expressió".

Amb aquesta moció, l'Ajuntament vol expressar el seu suport a un acord entre els governs de Catalunya i el país valencià perquè tots els respectius canals de ràdio i televisió autonòmiques arribin als dos territoris amb normalitat.

La moció aprovada per l'Ajuntament d'Alcanar (municipi limítrof amb el límit del País Valencià on es reben les emissions dels canals de televisió catalans i valencians, com succeeix en la major part dels municipis de les comarques més meridionals catalanes) també demana al govern de Catalunya que consideri una "prioritat" l'assoliment d'aquest acord el més aviat possible. Finalment, dóna suport a les concentracions que Acció Cultural del País Valencià i altres entitats cíviques han convocat en contra dels tancaments de repetidors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.