Cultura

Serrat oferirà 43 concerts de petit format en la seva gira per Amèrica

Música

El cantautor català Joan Manuel Serrat oferirà un total de 43 recitals de petit format en la seva gira americana, que ha estat presentada a Mèxic. La gira, amb el nom Serrat 100x100, comença avui, 30 de setembre, a la ciutat de Monterrey, Mèxic, i el portarà per un total de catorze ciutats de la República mexicana. Després del seu pas per Mèxic, actuarà als Estats Units, Puerto Rico, la República Dominicana, Colòmbia, Xile i l'Argentina.

Després d'haver passat per Amèrica l'any passat amb el tour Dos pájaros de un tiro, amb Joaquín Sabina, Serrat torna a girar en solitari presentant l'espectacle Serrat 100x100. Aquest espectacle torna als escenaris renovat i avalat tant per la crítica com pel públic, amb més de 250 concerts entre el 2005 i el 2006 i amb més de 500.000 espectadors a Espanya i Llatinoamèrica. Serrat ha explicat que torna a fer una gira amb aquest espectacle, ja que un gran nombre de teatres i auditoris no el van poder programar, i sobretot, per la gran quantitat de públic que no el va poder veure.

El cantant, que passarà un mes a Mèxic, oferirà un total de 18 recitals a les ciutats més importants del país, com Mèxic DF, Monterrey, Guadalajara i Puebla, i, a més, el dia 8 d'octubre inaugurarà el 36 Festival Internacional Cervantino, que té Catalunya com a cultura convidada.

L'espectacle Serrat 100x100 mostra un Serrat més íntim, que fa un repàs dels seus temes més emblemàtics acompanyat tan sols pel piano de Ricard Miralles.

La gira, que el portarà per tot Amèrica, finalitzarà el 2 de desembre a Montevideo, Uruguai, després de presentar un total de 43 recitals. Serrat començarà un altre cop la gira el gener del 2009 per Espanya, i al febrer obrirà la 50a edició del Festival Viña del Mar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.