Cultura

Anna Balletbò: "Sabíem que la subtitució de Bassas no era fàcil"

La pèrdua de 70.000 oients al programa El matí de Catalunya Ràdio no ha "d'esverar" els responsables de l'emissora, segons Anna Balletbò, membre de l'actual consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). L'exdiputada admet que "ja se sabia que la substitució d'Antoni Bassas no seria fàcil, i menys si es volia tibar de gent de la casa, sense treure el billeter ple de bitllets".

Per Balletbò, però, ha de quedar clar que l'actual conductora del programa, Neus Bonet, "és una magnífica professional". "És més que probable que calgui fer ajustaments, potser caldrà parlar amb ella i el seu equip per analitzar exactament els punts febles, si hi ha algun espai del programa que falli i faci que l'audiència marxi en aquell moment", matisa.

Com ha fet Oleguer Sarsanedas, director de l'emissora, Balletbò ha recordat que l'audiència global de Catalunya Ràdio es manté i que cal esperar les pròximes onades de l'estudi general de mitjans (EGM). "De tota manera, si no t'arrisques no avances. El programa del matí necessitava un canvi i, quan toques alguna cosa, no tens mai garantia d'èxit. Però aquesta por no pot fer que la gent que triomfa a la ràdio als 30 anys ocupi el mateix lloc fins als 85 anys", conclou.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça Margarida Xirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles