Cultura

Els seguidors de Carles Sabater recorden el cantant en el desè aniversari de la seva mort

Música

Aquest divendres, 13 de febrer, fa deu anys de la sobtada mort de Carles Sabater. Per recordar l'actor i cantant, el Club d'Amics de Sau (Clam Sau) organitza una trobada a Llançà on s'homenatjarà, com cada any, la figura del desaparegut vocalista dels Sau amb una ofrena floral, un dinar i un concert.

"La flama continuarà encesa mentre la gent escolti les seves cançons", afirma Marta Pich, coordinadora de Clam Sau i organitzadora de la trobada en record de Carles Sabater, que sintetitza l'esperit de l'acte assegurant que es tracta "d'un record en positiu" .

Els actes previstos inclouen una ofrena floral al migdia seguida d'una visita a la plaça Carles Sabater d'aquesta localitat empordanesa. Després del tradicional dinar de germanor hi haurà, a la Casa de Cultura, un concert acústic a càrrec de Miquel Abràs, que interpretarà repertori propi i alguna cançó del grup de Carles Sabater i Pep Sala. Com a novetat de la jornada, està prevista l'estrena de la cançó Tren de matinada, una composició de Josep Sabater amb música de Jordi Rubau que recorda el cantant. Segons Marta Pich,"esperem que aquesta cançó arribi a editar-se".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.