cultura

Comença la temporada de música al Balneari de Xulella

La Banda de les Alcubles serà la primera formació artística que hi participa en aquesta edició.

Si alguna cosa resta clara a l'equip directiu del Balneari de Xulella, és que aquesta instal·lació hostalera de salut, ha de propiciar altres valors que vagen més enllà del que fins ara ha estat considerat com a distintiu.

D'aquesta manera, des de fa ara huit anys, el Balneari de Xulella, procura oferir alternatives culturals, gastronòmiques i artístiques, amb la intenció de fer veure la clientela, que és possible passar uns dies de gaudi en aquest paratge assenyalat de la comarca dels Serrans, al mateix temps que obren les perspectives culturals, saludables i gastronòmiques a l'hora.

Així doncs, diumenge 5 de setembre, a partir de les 18 hores, l'envelat del Balneari, acollirà la Banda de Les Alcubles i els seus seguidors perquè oferisca el bo i millor del seu repertori a les persones que s'hi troben al Balneari i aquelles altres que provinguen de qualsevol punt de la geografia valenciana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.