El tenor Roger Padullés es presentarà al públic de Valls el 12 de maig al Principal

L'associació Amics de la Música de Valls ha pogut incloure l'actuació del cantant fora de temporada

Roger Padullés actuarà amb Marta Pujol, la mateixa pianista que el va acompanyar en la 46 edició del Concurs Internacional de Cant Francesc Viñas, i on el tenor es va convertir en el màxim guardonat.

Precisament, i en el concert del 12 de maig, el públic podrà escoltar algunes de les obres que van portar Roger Padullés a ser reconegut com a millor cantant del certamen. Així, el repertori s'entreteixirà amb títols com l'ària La flor, de l'òpera Carmen, de Bizet, una peça que en la final del concurs va impressionar vivament la mateixa mezzosoprano Teresa Berganza, membre del jurat. El programa, que permetrà lluir les millors dots artístiques del cantant, portarà als espectadors moments emotius, sobretot quan soni l'ària Kuda, kuda, de l'òpera Eugene Oneguin, de Txaikovski. Aquests fragments musicals, que formaran part de la segona meitat de l'espectacle, es podrien completar amb un canvi radical d'estil si, finalment, Roger Padullés opta per incloure cançó napolitana en aquest concert.

La primer part del recital estarà integrada exclusivament per una selecció de títols de cançó catalana i cançó alemanya.

Padullés, a Moscou

El tenor Roger Padullés ha estat convidat a participar en les jornades internacionals d'òpera que tindran lloc a Moscou del 5 al 9 de maig. Aquest fòrum estarà coordinat pel prestigiós baríton Sergei Leiferkus, i la gran gala final de les cinc jornades tindrà lloc al teatre Stanislavski. D'altra banda, el cantant continuarà desplegant les seves activitats artístiques, que entre altres compromisos el portaran el mes d'agost a Santiago de Xile per ser el protagonista d'Els pescadors de perles, de Bizet, i més endavant se'l podrà veure al Teatro Real, actuant en una òpera del compositor Erich Wolfgang Korngold.

Torna la Camerata XXI

a. estallo

L'orquestra Camerata XXI, dirigida per Tobias Gossman, tornarà a Valls, divendres vinent, dia 24 d'abril. La formació que tan bones sensacions ha deixat entre els espectadors en les seves recents intervencions a la capital de l'Alt Camp, actuarà al Centre Cultural, a dos quarts de deu del vespre. Una vegada més, Camerata XXI torna a sorprendre en la seva proposta per la gran entitat dels solistes. El públic tindrà l'ocasió de tornar a veure el violinista búlgar Vasko Vassilev, un dels millors del món i un dels més sol·licitats com a concertino convidat per les orquestres de la categoria de la London Philharmonic, la London Symphony i l'òpera de Lyon. L'altre atractiu del concert serà el viola Andrei Gridchuk, nascut a Irkutsk (Rússia) i que va debutar als 6 anys com a solista amb l'orquestra filharmònica de la seva ciutat natal. El programa de la nit constarà de dues parts. En la primera es podrà escoltar l'obertura Don Giovanni i la Simfonia concertant, de Mozart. La segona meitat, es completarà amb la Simfonia núm. 10, El rellotge, de Haydn, estructurada en quatre moviments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
EQUIPAMENTS

Barcelona aprova la llicència d’obres per a la futura Biblioteca Pública de l’Estat

barcelona
música

Chucho Valdés & Arturo Sandoval i Charles Lloyd, al Sea Jazz l’Estartit

l’estartit

Barcelona, paisatge i personatge

Barcelona
solidaritat

La campanya Girem full! assoleix 1.037 hores de recerca contra el càncer fomentant la lectura

barcelona
cinema

J. A. Bayona serà membre del jurat del 77è Festival de Canes

BARCELONA
porqueres

La Principal de Porqueres tindrà una placa al parc Manel Saderra i Puigferrer

porqueres
música

Billie Eilish actuarà al Palau Sant Jordi el 14 i el 15 de juny de 2025

barcelona
comic barcelona

A la recerca de nous lectors de còmic

Barcelona
Crítica
música

Incògnites del Misteri

GIRONA