cultura

‘Elisa K.' visita el Truffaut

Demà, a partir de les 22 h, els directors Jordi Cadena i Judith Colell presentaran el seu darrer treball cinematogràfic, Elisa K., film que arriba a Girona després de la seva presentació al festival de Sant Sebastià on s'ha emportat grans aplaudiments de part del públic i de la crítica especialitzada.

Protagonitzada per Aina Clotet, narra la dramàtica història d'una nena que als onze anys pateix un assetjament sexual i que, després d'un oblit traumàtic, recorda de cop i volta passats uns anys allò que ha sigut enterrat en un forat de la memòria i que revé amb la necessitat ineludible d'afrontar-ho.

Després de la projecció –als voltants de les 23.30 h– els directors conversaran amb Àngel Quintana –professor de cinema de la UdG i membre del Col·lectiu de Crítics de Cinema– i amb tots aquells espectadors que ho desitgin sobre aquesta i altres pel·lícules de les seves respectives carreres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.