cultura

L'Alcúdia llança el I Concurs de Curts Creatius “CreaJove”

Pretén que els joves s'animen a participar en el nou canal de televisió municipal per internet, L'Alcúdia TV

L'Ajuntament de l'Alcúdia convida tots els joves de l'Alcúdia a participar en la primera edició del concurs “CreaJove”, organitzat amb el lema “La Santantonà de l'Alcúdia”. Els interessats han d'elaborar un vídeo, de 2 minuts com a màxim, mostrant un aspecte de la festa de Sant Antoni que es celebra a l'Alcúdia el proper cap de setmana.

L'objectiu del consistori és estimular la creativitat de la gent jove i potenciar el seu interés pel món audiovisual. Per això, es descarta la participació de professionals del sector de la fotografia i la imatge. Així, poden participar tots els veïns de l'Alcúdia de 12 a 30 anys amb un microrelat audiovisual que mostre qualsevol aspecte de la festa de Sant Antoni. S'admetran vídeos en proporció 16:9 o 4:3 i en formats Mòbil, Avi, Flash, Quick Time, Windows Media o DVD. Les bases completes d'esta primera edició del concurs es poden consultar en www.lalcudia.es i www.lalcudiatv.es.

El concurs “CreaJove” pretén també que els joves de l'Alcúdia s'animen a participar en el nou canal de televisió municipal per internet, L'Alcúdia TV, amb les seues creacions. La voluntat del consistori alcudià és convocar el concurs cada tres mesos, amb temàtiques diferents, per implicar la gent jove en esta proposta lúdica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.