cultura

Més rock'n'roll

Teràpia de Shock presenta divendres a la Mirona el seu segon disc, ‘Tota la nit', i el seu tema ‘Sense tu' s'escolta a ‘Polseres vermelles'

“Cada cop les coses van més ràpides i la música ocupa més part de les nostres vides”, diuen els components de Teràpia de Shock, que continuen estudiant i treballant en altres coses, molt conscients de quina és la situació general del món de la música. Ells, però, estan eufòrics: en els últims dies no han parat de fer promoció per tot Catalunya i els dos concerts de presentació de Tota la nit que han fet recentment, a Manresa i Mataró, han estat tot un èxit de públic. A més, dues cançons del seu primer disc, Sense tu i La realitat, han sonat a la sèrie de televisió Polseres vermelles. “Estàvem al local quan ens van dir que havien triat les nostres cançons i vam flipar. Ens van convidar al rodatge, vam conèixer l'equip i fins i tot vam veure com gravaven una escena. Sense tu s'ha convertit gairebé en un himne per a l'equip de rodatge. Va sonar al final del primer capítol, també la posen als anuncis promocionals de la sèrie i es tornarà a escoltar més endavant en un altre capítol”. Com sempre, la televisió té un efecte immediat i la cançó s'està venent molt bé a Itunes. Teràpia de Shock també va participar en La marató de TV3 i al Casal Rock amb la cançó Compta amb mi, un altre tema del primer disc.

Ara el grup garrotxí –tres músics de les Preses i un d'Olot– obre una nova etapa amb el seu segon disc, Tota la nit (RGB Suports), produït com el primer pel seu tècnic de directe, Marc Usano, i Xavi Fortuny. A més de ser un disc ple de referències a la nit –“Quan surten a la llum moltes coses amagades durant el dia”–, Tota la nit és també, segons els seus autors, un disc amb “més rock'n'roll que el primer, però sense perdre la part melòdica”. “Volíem explotar una altra cara de Teràpia de Shock, però no hi ha hagut cap premeditació. Nosaltres fem les cançons tal com ens surten. El nostre estil el marquem nosaltres”, hi afegeixen. El primer single i videoclip és la cançó que obre el disc, No miris enrere, i com a segon videoclip proposen la divertida Congelador gegant, que ofereix moltes possibilitats en imatges.

Ferran Massegú (veu i guitarra), Jaume Sucarrats (guitarra i veus), Albert Parés (baix i veus) i Gerard López (bateria i veus) presentaran Tota la nit aquest divendres a la Mirona (23 h, 7 i 10 euros), on sempre s'han sentit molt ben rebuts. Com a teloners, hi haurà els barcelonins Abril.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
EQUIPAMENTS

El Museu Pau Casals defensa a Portugal la seva nominació com a millor museu europeu

EL VENDRELL
CULTURA

Mor l’escriptor Paul Auster, un dels grans referents de la literatura nord-americana

cinema

Naomi Kawase, la germana japonesa de Lluís Miñarro

Barcelona
David Verdaguer
Actor

“Les persones no som planes, som polièdriques”

Barcelona
MÚSICA

Pérez Treviño desxifra en un llibre el ‘misteri’ del pianista Josep Colom

BARCELONA
cinema - drama

‘Thriller’ coreà amb segell femení basat en fets reals

cinema - drama / biografia

Maria Montessori, una pedagoga revolucionària

cinema - animació / comèdia

Garfield surt de la zona de confort de gat casolà

cinema - cinema bèl·lic

Russell Crowe rescata soldats a Filipines