Teatre

BARCELONA (Barcelonès)

‘No vengas solo'

L'imant del desconegut

Anthony Blake és un gat vell a l'escenari. Des de ja fa un grapat d'anys, s'esforça a dotar de teatralitat els seus espectacles. Pretén que siguin algun repte més que un seguit de números que surten bé. Cal revolucionar el model clàssic. Per això, aquest cop s'ha agermanat amb el director Manu Berástegui. Ara ell potser brilla menys però és l'espectador participant el que en surt reforçat. També hi ha un món audiovisual potent, obra de Javier Perea, un director que prové del cine de terror. Però, per sobre de tot, hi ha la capacitat de Blake de descobrir el que els voluntaris guarden al seu cervell. Això, reconeix, fa que algú hi vagi a la defensiva, que tingui por. Per això, No vengas solo és un espectacle que parla sobre les pors. Més que intimidar pretén creuar un discurs amb el públic. Que ells notin, percebin sense ni moure's de la platea, alguna cosa especial. Suggestiu, suggerent.

Fins al 3 d'abril. Artèria Paral·lel.

Barcelona, el seu talismà

Blake és un mag que mesura molt la seva presència a la televisió. El seu món és el del directe. I Barcelona, la seva plaça talismà. Sempre estrena els seus espectacles en aquesta ciutat. Si fa cosa de cinc anys parlava de Lo saben todo de ti al Novedades (va anunciar-ne el tancament, no com a exercici de màgia sinó com a denunciant d'un fet probable), més tard va repetir al Capitol amb Más cerca. Ara està satisfet d'estrenar a l'Artèria, un teatre molt pròxim al públic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.