Quaranta escriptors prendran part en la sisena Fira del Llibre Ebrenc

Quaranta escriptors prendran part en la sisena edició de la Fira del Llibre Ebrenc, que tindrà lloc el dia 7 de juny a Móra d'Ebre. Aquesta fira és una trobada anual d'escriptors, llibreters, editors, centres d'estudis, associacions culturals i públic en general de les comarques de la Ribera d'Ebre, la Terra Alta, el Baix Ebre, el Montsià, el Priorat, el Baix Cinca, el Matarranya, els Ports i el Maestrat. «Enguany tornem a ser l'única fira de llibres catalogada de la província de Tarragona de les nou que es fan a Catalunya», segons va dir ahir el seu director, Albert Pujol, que va presentar l'edició d'enguany a la Biblioteca Pública de Tarragona, acompanyat del vicepresident de la Diputació, Albert Vallvé. Al mateix acte hi va assistir l'autor ebrenc Andreu Carranza, que va presentar el seu darrer llibre, Impremta Babel.

La fira aplegarà enguany una vintena d'estands amb llibres ebrencs. A més, englobats en la mostra Literrarum, es presentaran divuit espectacles relacionats amb la literatura ebrenca «però també de tot l'àmbit de parla catalana», segons Pujol. Així, es podran veure les actuacions del cantautor Josep Tero, de la companyia de teatre valenciana Teatre d'Emergència (que oferirà un espectacle sobre la literatura eròtica); Ester Formosa, amb un espectacle de música i cant relacionat amb el seu pare, Feliu Formosa; i la companyia de titelles Sis Joans, i el grup musical Oliva Trencada. D'activitats paral·leles, es tornarà a muntar el Supermercat de les Revistes Culturals Ebrenques i s'inaugurarà una exposició sobre l'escriptor ebrenc Sebastià Juan Arbó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Cinema

‘Mexican Dream’, de Laura Plancarte, corona el palmarès de DocsBarcelona

Barcelona
Arts escèniques

El Festival Z acollirà 16 projectes escènics

Girona

Últim dia per veure les noves tendències del circ al Trapezi

REUS

Les Festes de Maig omplen els carrers de música i cultura popular

LLEIDA
CrÒnica

Ricky Gil i Biscuit, un bon treball d’arqueologia

dit o fet per dones

La pedra seca com una resistència

Música

In-Somni obre demà a Besalú, amb Bigott, una nova edició itinerant

besalú
música

El vidrerenc Àlex Pérez presentarà ‘Tot el que som’ al Festival Espurnes de Llagostera

vidreres
música

Sven Väth encapçalarà el cartell del festival electrònic Delirium

cassà de la selva